• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A Nespresso kompatibilis kapszulákat úgy tervezték, hogy tökéletesen működjenek a Nespresso gépekben, így kiváló alternatívát jelentenek a Nespresso kapszulák helyett. Milyen márkákat találhatsz az Ecofamily-nél? Mutatjuk!

A Nespresso kompatibilis kávékapszula előnyei

Bár a Nespresso kávékapszulák minőségével nem egyszerű felvenni a versenyt, más márkák választása a következő előnyökkel járhat: 

Megtakarítás

Ha rendszeres kávéfogyasztó vagy, esetleg az egész családot vagy az irodát el kell látnod friss kávéval, akkor a Nespresso kompatibilis kávékapszula használatán sokat spórolhatsz, ha például a Douwe Egberts Omnia kapszulái mellett teszed le a voksod.

Nagyobb választék

Ha szeretnél más újdonságokat is kipróbálni, rengeteg lehetőséged van. Tokiói málna-csokoládé kávé, vagy római mogyoró? Csak helyezd be a Café Frei kávékapszuláit a kompatibilis kapszulás kávéfőzőbe, és már kortyolhatod is a finom kávékülönlegességeket!

Fontos, hogy mindig ellenőrizd, hogy a választott kapszula melyik géptípussal kompatibilis. Erre vonatkozó információt az adott termék csomagolásán találhatsz.

Hogyan válassz a Nespresso kompatibilis kávékapszulák közül?

Maradj a kipróbált, neves márkák mellett! Mivel a kompatibilis kapszulák minősége nagyban különbözik, győződj meg róla, hogy olyan kávémárkát vásárolsz, amelyben megbízhatsz. Az Illy, a Costa vagy a Jacobs kapszulái mind-mind garantált minőséget jelentenek, így nem fogsz csalódni bennük, akármelyik pörkölési fokozatot vagy ízesítést is választod.

A legjobb Nespresso kompatibilis kapszulák a EcoFamily-nél

Hol kapható Starbucks Nespresso kompatibilis kapszula? Természetesen az EcoFamily-nél, ahol még koffeinmentes változatot is találhatsz kedvenc italodból! Válogass a kávék közül webáruházunkban vagy üzleteinkben, de ne feledkezz meg egyéb kedvenc háztartási termékeidről sem, hiszen az EcoFamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár