1-24/76 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

1-24/76 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Ma egy erősebb kávét kívánsz vagy inkább egy gyengédebb pörkölésűt? Krémesen lágyat karamellízzel, esetleg maradnál a jól bevált cappuccinódnál? Csak kapcsold be a kávéfőzőt, dobd bele az épp kedvedre való kapszulás kávét, és már élvezheted is a finom, friss italodat! Az EcoFamily segít megtalálni aktuális kedvencedet, hogy a kávékészítés igazi kikapcsolódássá váljon!

Miért jó a kapszulás kávé?

Az egyadagos kapszulák jelentősen lerövidítik a kávéfőzés idejét, miközben nagyban leegyszerűsítik magát a folyamatot is. Nem kell bíbelődnöd az adagok méricskélésével, az ízesítőkkel, az összeszereléssel: csak megnyomsz egy gombot, és már indulhat is a reggel! A csomagolásnak köszönhetően a frissesség is garantált, mivel a zacskós kiszereléshez képest itt nem tesszük ki a kávét minden nyitásnál levegőnek és fénynek.

Kávékapszula fajták

A kapszulák fajtái nem csak ízekben, pörkölési módokban, hanem méretben is különbözhetnek egymástól, ezért mindig figyeljünk arra, hogy a kiszemelt kapszula illeszkedjen kávéfőzőnkhöz. A Davidoff és a Lavazza kapszulái a Nespresso gépekkel kompatibilisek, míg bizonyos Starbucks termékek a Nespressóhoz, míg mások a Dolce Gusto gépekhez passzolnak.

Nespresso kompatibilis kapszula

Ha Nespresso kávéfőződ van, neked találták ki a Starbucks hat különböző mennyei arabica kávéját, ami elrepíthet a távoli Szumátrára vagy Kolumbiába, de ha maradnál inkább Európában, válaszd a Veronát a verhetetlen ízélményért.

Dolce Gusto kompatibilis kapszula

A Dolce Gusto kávékapszulái a népszerű tejeskávé-kompozíciók mellett különleges feketekávékkal vesznek le minket a lábunkról. Az EcoFamily kínálatában a Nescafé saját márkás választéka mellett megtalálhatod a Starbucks jól ismert kávéiból készült finomságokat is.