1-24/43 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

1-24/43 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

A kávé minden bizonnyal a legnépszerűbb itala az emberiségnek, naponta több, mint egymilliárd csészével fogyasztunk belőle! A leggyorsabb fogyasztási módja pedig az instant kivitel.

Instant kávé: instant felüdülés

Az instant kávék az őrölt kávé liofilizálásával készülnek. A végeredmény egy könyebb, kisebb térfogatú anyag, ami meleg folyadékban gyorsan elkeveredik és azonnal fogyasztható.

Egy kávé legyen olcsó, finom, és gyors is! Az instant kávékkal bárhol és bármikor élvezheted a kávézás áldásos hatásait, ahol elérhető a meleg víz. Bárhová magaddal viheted a kedvencedet, és az Ecofamily színes kínálattal vár, bátran kísérletezhetsz.

Az igazi, karakteres kávéíz rajongóinak ajánljuk a Nescafé Black Roast kávéját, ami mélysötét, és gazdag ízvilágú feketekávé élményt nyújt. Ha az izgalmasabb keverékek érdekelnek, ott van a népszerű “3in1” termékcsalád, például a Frappé.

Instant kávé koffein nélkül is

Ha teljesen elkerülnéd a felpörgető hatást, a koffeinmentes instant kávét neked találták ki. De egy kellemes délutáni lazításhoz a legnagyobb kávéfüggőknek is jól jöhet néha egy kis cikóriával kevert ínyencség.

Instant kávé pecialitások, egy pillanat alatt

Az Ecofamily kínálatában fellelhető instant specialitások is. A Mokate 24 adagos csomagolású Classic keverékében példál kis mennyiségben hozzákevert kávéőrleménnyel és kókuszolajjal fokozzák az instant kávézás élményét, de az ír kávé vagy a latte kedvelői is találnak itt finom és gyors megoldást!