• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A gumicukrok töretlen népszerűsége aligha véletlen. Habár nem érdemes a tápláló ebéd helyett fogyasztani, időről időre bárki kísértésbe eshet. Ezek az édességek pedig egy igazán különleges ízélményt nyújtanak, akár különböző vitaminokkal ellátva. Nézz körül az Ecofamily széles kínálatában!

Gumicukor, a kedvenc édességeink egyike

A gumicukrok amellett, hogy finom nassolnivalót jelentenek, remek kiegészítőként is szolgálhatnak. Ezeket az édességeket ugyanis tortákra is tehetjük vagy süteményekkel kombinálhatjuk. Talán nem is gondolnánk, mennyi változatos recept létezik, amelyeket a gumicukor tökéletesít. Természetesen nem csak gyerekeknek.

Különleges gumicukrok

A gumicukrok között is találni különlegesebb fajtákat. Ki ne ismerné például a népszerű Haribo termékeket. Ezeket pedig különböző ízekben, a gyümölcstől kezdve a kóláig lehet variálni. Népszerű gumicukrokat kínál továbbá a Verbena is. A gumicukrok összetételéről és tápértékéről leírásáról találhat továbbá jellemzőket, a termékleírásokban.

A gumicukor hagyományosan sertés zselatinból készül, de a piacon egyre nagyobb az igény a vegán gumicukrok iránt, amelyek teljes mértékben gyümölcsök felhasználásával készülnek.

Gumicukrok vásárlása online

Napjainkban már nem kell a boltok polcairól levett gumicukrok apróbetűs részeit olvasgatni és kitalálni, melyiket lenne a legjobb megvásárolni. Az online térben válogathatunk és meggyőződhetünk a különböző ízvilágokról vagy arról, hogy az adott süteményünkhöz melyik gumicukor passzol a leginkább. Az Ecofamily kínálatából pedig bárki kedvező áron, gyorsan vásárolhat.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár