• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Csak az erős vegyszerekkel operáló tisztítószerek takarítanak igazán alaposan? Szó sincs róla! A növényi szaponinokon alapuló felületaktív anyagokat tartalmazó készítmények ugyanolyan erőteljesen és hatékonyan varázsolják ragyogóvá otthonodat, mint a hagyományos társaik. Lássuk, mit tudnak a környezetbarát tisztítószerek!

Ezért jó választás a környezetbarát tisztítószer

A fenntartható háztartási termékekkel, környezetbarát tisztítószerekkel a háztartás természetes módon válik ragyogóan tisztává. Az ökotisztítószerek alapjául túlnyomórészt megújuló nyersanyagokat használnak, amelyek gyorsabban lebomlanak, csomagolásuk pedig nagyrészt újrahasznosított műanyagból vagy környezetbarát anyagból készül.

Ezek a tisztítószerek kevésbé maró hatásúak, és kíméletesen tisztítanak anélkül, hogy kárt tennének a felületekben, emellett az egészségünkre nézve is sokkal biztonságosabbak. A biológiailag nem lebomló, vegyi alapú tisztítószerek viszont maró hatásúak lehetnek, és irritáló allergéneket bocsáthatnak ki.

Fenntarthatóság Frosch termékekkel

A természetes alapú összetevők kombinációja a rendkívül hatékony tisztítóerővel, valamint a környezet- és bőrbarát anyagok különösön népszerűvé tették nálunk is a Frosch tisztító- illetve mosószereit, amelyek közül a babák érzékeny bőrét védő Frosch Baby termékcsalád nagy kedvenc a kisgyermekes családok háztartásaiban.

Környezetbarát mosó- és takarítószerek

A természetes tisztítószerek például a mosószóda, a szódabikarbóna vagy a  citromsav nemcsak azért jelentenek jó választást, mert az áruk kedvező, hanem mert használatukkal óvhatjuk a természetet is.

Környezetbarát tisztítószerek az EcoFamily-től

Eco tisztítószereket keresel környezettudatos takarításhoz? Nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet! Válogass környezetbarát tisztítószereink között üzleteinkben vagy webshopunkban, de ne feledkezz meg egyéb kedvenc háztartási termékeidről sem, hiszen az EcoFamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár