1-24/26 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

1-24/26 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Számtalan helyzet adódhat, amikor kisbabád maszatos kezeit vagy arcát gyorsan meg kell tisztítanod, nem is beszélve a pelenkázáskor jelentkező kihívásokról. Egy baba nedves törlőkendő, amely egy mozdulattal előkapható, igazán jól jön ezekben a helyzetekben, hogy eltávolítsuk a szennyeződéseket az érzékeny bababőrről. Baba törlőkendőt keresel, amely praktikus csomagolású, így bármikor kéznél lehet, amikor csak szükséged van rá? Nézz körül az EcoFamily kínálatában!

Popsitörlő, a nélkülözhetetlen kellék a babaápolás során

A pelenkák, a popsikrém és a pelenkázóbetétek mellett a baba nedves törlőkendők is a pelenkázóasztal elengedhetetlen kellékei, mivel nemcsak a kicsi popsiját tisztíthatod velük, hanem akár az arcocskáját vagy a kezeit is, ha úton vagytok és épp összemaszatolta magát.

Baba nedves törlőkendő az érzékeny bababőrre

A csecsemők ápolása során különösen fontos, hogy óvatosan bánjunk a kicsik érzékeny bőrével, a baba törlőkendők összetételét vizsgálva pedig látható is, hogy ma már a vezető márkák a lehető legkevesebb összetevőre támaszkodnak az irritációk elkerülése miatt. A popsitörlők egy része például 99 százalékban vizet tartalmaz, illatanyag-, alkohol- és szappanmentes, illetve pH-semleges, hogy óvja a finom bababőrt.

Baba popsitörlők az EcoFamily kínálatában

Nedves törlőkendő babáknak? Az EcoFamily-nél gazdaságos popsitörlő csomag is rendelkezésedre áll, ha betáraznál belőle, így hónapokig nem fogy ki a készleted. Keresd a nélkülözhetetlen babaápolási kellékeket és kedvenc háztartási termékeidet webshopunkban vagy üzleteinkben!