• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Számtalan helyzet adódhat, amikor kisbabád maszatos kezeit vagy arcát gyorsan meg kell tisztítanod, nem is beszélve a pelenkázáskor jelentkező kihívásokról. Egy baba nedves törlőkendő, amely egy mozdulattal előkapható, igazán jól jön ezekben a helyzetekben, hogy eltávolítsuk a szennyeződéseket az érzékeny bababőrről. Baba törlőkendőt keresel, amely praktikus csomagolású, így bármikor kéznél lehet, amikor csak szükséged van rá? Nézz körül az EcoFamily kínálatában!

Popsitörlő, a nélkülözhetetlen kellék a babaápolás során

A pelenkák, a popsikrém és a pelenkázóbetétek mellett a baba nedves törlőkendők is a pelenkázóasztal elengedhetetlen kellékei, mivel nemcsak a kicsi popsiját tisztíthatod velük, hanem akár az arcocskáját vagy a kezeit is, ha úton vagytok és épp összemaszatolta magát.

Baba nedves törlőkendő az érzékeny bababőrre

A csecsemők ápolása során különösen fontos, hogy óvatosan bánjunk a kicsik érzékeny bőrével, a baba törlőkendők összetételét vizsgálva pedig látható is, hogy ma már a vezető márkák a lehető legkevesebb összetevőre támaszkodnak az irritációk elkerülése miatt. A popsitörlők egy része például 99 százalékban vizet tartalmaz, illatanyag-, alkohol- és szappanmentes, illetve pH-semleges, hogy óvja a finom bababőrt.

Baba popsitörlők az EcoFamily kínálatában

Nedves törlőkendő babáknak? Az EcoFamily-nél gazdaságos popsitörlő csomag is rendelkezésedre áll, ha betáraznál belőle, így hónapokig nem fogy ki a készleted. Keresd a nélkülözhetetlen babaápolási kellékeket és kedvenc háztartási termékeidet webshopunkban vagy üzleteinkben!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár