• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Egy pelenkás baba több ezer pelust használ el születésétől kezdve, amíg szobatiszta lesz. Mivel sokáig hű társa lesz a babaszobáknak, fontos, hogy jó minőségű terméket válassz, ami megfelel kisbabád és a te igényeidnek is. A jó pelenka véd a nedvességtől, gyengéd a baba bőréhez, tökéletesen illeszkedik és kényelmes. Hogyan találd meg a megfelelő pelust a széles kínálatból? Segítünk!

Nadrágpelenka vagy bugyipelenka?

A nadrágpelenkák a két oldalt tépőzáras változatok, amelyek újszülötteknek és csecsemőknek valók, és szabadon állíthatóak a baba pocakjánál. A bugyipelenkákat ehhez képest már a nagyobbaknak találták ki, hogy az örökmozgók a könnyen le- és felhúzható pelusokban élvezhessék a mozgás szabadságát. A bugyipelenkát úgy kell felvenni, mint az alsóneműt, míg a nadrágpelenkánál a babáknak a hátukon kell feküdniük, amíg a tépőzárak a helyükre kerülnek.

A legismertebb pelenkamárkák

A jól ismert Pampers pelenka és a Libero pelenka mellett többek közt a Lulla Baby, a Violeta, a Molfix és a Paddlers Baby termékeit is megtalálod nálunk. A Pampers pelenkaméretek közül pedig még az extra 7-es és 8-as méret is kapható.

Pelenka árak, pelenkaméretek

A legfontosabb kérdés, amit fel kell tenned magadnak, amikor eldobható pelenkát vásárolsz, az a pelenkaméret. A szivárgás elkerülése érdekében a pelenka nem lehet sem túl szoros, sem túl laza. Ennek megfelelően a pelenkákat különböző méretekben vásárolhatod meg, amelyek figyelembe veszik a baba súlyát és életkorát.

Az EcoFamily-nél kapható pelenkaméretek a következők:

Pelenkarendelés, babapelenka az EcoFamily-től

Babaételek, -italok, babaápolás, cumi és pelus? Nálunk a törlőkendőtől kezdve a baba mosószerekig mindent megtalálsz! Válogass Baba & Mama termékeink között üzleteinkben vagy webshopunkban, de ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél igazán jó áron szerezhetsz be mindent, amire otthonodban szükséged lehet!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár