1-24/83 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

1-24/83 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Egy pelenkás baba több ezer pelust használ el születésétől kezdve, amíg szobatiszta lesz. Mivel sokáig hű társa lesz a babaszobáknak, fontos, hogy jó minőségű terméket válassz, ami megfelel kisbabád és a te igényeidnek is. A jó pelenka véd a nedvességtől, gyengéd a baba bőréhez, tökéletesen illeszkedik és kényelmes. Hogyan találd meg a megfelelő pelust a széles kínálatból? Segítünk!

Nadrágpelenka vagy bugyipelenka?

A nadrágpelenkák a két oldalt tépőzáras változatok, amelyek újszülötteknek és csecsemőknek valók, és szabadon állíthatóak a baba pocakjánál. A bugyipelenkákat ehhez képest már a nagyobbaknak találták ki, hogy az örökmozgók a könnyen le- és felhúzható pelusokban élvezhessék a mozgás szabadságát. A bugyipelenkát úgy kell felvenni, mint az alsóneműt, míg a nadrágpelenkánál a babáknak a hátukon kell feküdniük, amíg a tépőzárak a helyükre kerülnek.

A legismertebb pelenkamárkák

A jól ismert Pampers pelenka és a Libero pelenka mellett többek közt a Lulla Baby, a Violeta, a Molfix és a Paddlers Baby termékeit is megtalálod nálunk. A Pampers pelenkaméretek közül pedig még az extra 7-es és 8-as méret is kapható.

Pelenka árak, pelenkaméretek

A legfontosabb kérdés, amit fel kell tenned magadnak, amikor eldobható pelenkát vásárolsz, az a pelenkaméret. A szivárgás elkerülése érdekében a pelenka nem lehet sem túl szoros, sem túl laza. Ennek megfelelően a pelenkákat különböző méretekben vásárolhatod meg, amelyek figyelembe veszik a baba súlyát és életkorát.

Az EcoFamily-nél kapható pelenkaméretek a következők:

Pelenkarendelés, babapelenka az EcoFamily-től

Babaételek, -italok, babaápolás, cumi és pelus? Nálunk a törlőkendőtől kezdve a baba mosószerekig mindent megtalálsz! Válogass Baba & Mama termékeink között üzleteinkben vagy webshopunkban, de ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél igazán jó áron szerezhetsz be mindent, amire otthonodban szükséged lehet!