• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Tejfoltok, a bébiétel maradékai, szivárgó pelus - rengeteg babaruhát kell kimosnod, hogy naponta többször is friss ruhába tudd bújtatni kisbabádat. Valószínűleg már te is eltűnődtél azon, hogyan tudod tisztára mosni a hatalmas ruhakupacokat anélkül, hogy túl sok vegyszert használnál, amelyek árthatnak a picinek. De mi a helyzet a baba öblítő kérdésében? Hogyan használjuk, és legfőképp milyen terméket válasszunk?

Hogyan kell mosni a babaruhákat?

A babaruhákat külön kell mosni annak érdekében, hogy a saját ruháidból ne kerüljenek át rá káros anyagok és allergiát okozó szennyeződések. Az is fontos, hogy a babaruhákat vásárlás után azonnal dobd a mosógépbe. A legjobb, ha enyhe baba mosószert vásárolsz, és 40 fokra állítod a mosógépet, hogy eltávolítsd a gyártási folyamatból származó vegyszermaradványokat, esetleges szennyeződéseket vagy az olyan allergén anyagokat, mint amilyenek például a pollenek.

Melyik baba öblítő a megfelelő?

Ha kisbabád született, felejtsd el a hagyományos mosószereket és öblítőszereket, mert ezek allergiát okozhatnak. A legjobb, ha a kicsik érzékeny bőréhez kifejlesztett mosóparfümöt, baba öblítőt használsz, mert ezek nem tartalmaznak illatanyagokat vagy színezékeket, és különösen alkalmasak babaruhákhoz. Válassz környezetbarát, vegyszermentes, természetes öblítőket, amelyek hipoallergének, és nem bántják kisbabád finom bőrét.

Öko öblítőmárkák az EcoFamily-től

Ha kiváló minőségű, megbízható öblítőmárkát keresel, válogass nyugodt szívvel természetbarát baba öblítő termékeink között webshopunkban vagy üzleteinkben és ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél igazán jó áron szerezhetsz be mindent, amire otthonodban szükséged lehet!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár