• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Az újszülött babával nemcsak a kihívások sokszorozódnak meg, hanem a mosnivalók hegyei is. De mit kell szem előtt tartani a babaruhák mosásakor, és hogyan válassz a baba mosószerek közül? Segítünk!

Mit kell figyelembe venni a baba mosószer kiválasztásánál?

A babaruhák mosásához használj olyan enyhe mosószert, amelynek a csomagolásán a "kíméletes" vagy az "érzékeny" felirat szerepel. Ugyan a gyermekruhákat külön érdemes mosni, a babaruhákhoz való termékek alkalmasak a felnőttek ruháinak tisztítására is, ha a családban esetleg mások is érzékenyek az illat- és adalékanyagokra.

Mosószer babáknak foltok eltávolítására

A foltok eltávolítása fontos kérdés a babaruhák esetében, hiszen gyakran előfordul, hogy a kicsi leeszi, összemaszatolja a frissen mosott bodykat vagy rugdalózókat. A legtöbb folt 60 fokon jól eltávolítható, de számos baba mosógél már alacsonyabb hőmérsékleten is remekül boldogul a szennyeződésekkel, mint például a Csepke mosószerek. A Herbow foltkezelői természetes mosódiót tartalmaznak a kíméletes tisztaság érdekében, a Frosch Baby folyékony mosószert pedig hipoallergén formulája teszi különösen alkalmassá csecsemők számára.

Öko babaruha mosószerek az EcoFamily-nél

Ma már számos jó környezet- és egyben bababarát mosószer, baba mosópor kapható, amelyek ugyanolyan tisztává és frissé varázsolják a gyermekruhákat, mint a hagyományos mosószerek, mindezt káros anyagok nélkül. A megfelelő bababarát mosószer mellé baba öblítő is dukál, amelyek közül szintén érdemes a gyöngéd, kímélő változatokat választani.

A legjobb baba mosószert keresed gyermeked számára? Válogass a természetbarát baba mosószerek közül webshopunkban vagy üzleteinkben, és ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél igazán jó áron szerezhetsz be mindent, amire otthonodban szükséged lehet!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár