• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Nagyjából öt és a hét hónapos kor között az anyatej mellett már el lehet kezdeni a hozzátáplálást, ami extra tápanyagokat és energiát biztosít a kicsiknek. A gabonafélékből és gyümölcsökből készült tejpépek gazdagítják az étrendet az adott fejlődési szakasznak megfelelően. Mit kell tudni a tej- és gabonapépekről?

Tejpép babáknak az új ízekért

A bébiételek közül a tejpépek és a gabonapépek jelentenek fokozatosan felépített változatosságot a babák számra. A különböző ízek felfedezése fontos fejlődési lépés az első évében. Fontos, hogy csak ellenőrzött forrásból származó ennivalót adj a picinek, és kerüld a kemény vagy hámozatlan élelmiszereket, illetve a mézet, de az erősen sózott vagy fűszerezett ételek is megterhelhetik a csecsemők szervezetét.

Tejpépek 4 hónapos kortól

Bizonyos tejpépek már átmenetet jelenthetnek az anyatej, illetve a tápszeres táplálástól a szilárd ételekig. Az EcoFamily kínálatában találsz például többféle Nestlé és Milupa tejpépet 6 hónapos kortól, amely segít neked abban, hogy minél több ízt és állagot ismertess meg a kisbabáddal.

Gabonapép a változatosságért

A gabonapépek 6 hónapos kortól ideális nassolnivalót jelentenek a kiegyensúlyozott, vegyes étrend részeként, valamint a szoptatás vagy tápszeres táplálás kiegészítéseként. A gabonapépek könnyen elkészíthetők, és nem tartalmaznak színezékeket, tartósítószereket és ízfokozókat.

Pelenkarendelés, babapelenka az EcoFamily-től

Babaételek, -italok, tejpép, gabonapép? Nálunk mindent megtalálsz, amire a baba táplálásához szükséged lesz! Válogass Baba & Mama termékeink között üzleteinkben vagy webshopunkban, de ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár