• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Újdonsült szülőként kisbabád táplálása és jólétének biztosítása a legfontosabb feladatod. Amint csecsemődet már nem kizárólag anyatejjel vagy tápszerrel eteted, megkezdődik a hozzátáplálás izgalmas időszaka. Hogyan válassz a bébiételek hatalmas kínálatából az EcoFamily-nél? Mutatunk pár fontos szempontot!

Babaételek 4 hónapos kortól

Amikor a baba készen áll a hozzátáplálásra, apránként avasd be a földi finomságok világába, finomra pürésített zöldségekkel, gyümölcsökkel kezdve a kalandot. A bébiételek legkorábban 4 hónapos kortól jelenthetnek némi kiegészítést az anyatejhez vagy a tápszerhez, amely még 1 éves korig az étkezések gerincét nyújta.

A legtöbb csecsemő az ötödik és a hetedik hónap között kezdi megkóstolni az első gabonakásákat. A zöldségekből vagy gyümölcsökből készült bébiételek jó alapot jelentenek a hozzátápláláshoz, és lehetővé teszik, hogy a gyermekek megismerkedjenek az ízek és textúrák kavalkádjával. Kezdéshez érdemes a tejes étkezés után először csak néhány fajtával kísérletezni, hiszen a babának először nemcsak az ízélményekhez kell hozzászoknia, hanem a kanalas falatozáshoz is.

Hogyan válogass a bébiételek között?

A bébiételekben csak kiváló minőségű, ellenőrzött termesztésből származó alapanyagok lehetnek, hogy csemetédnek tápanyagokban gazdag étrendet biztosíthass. Mivel a babák kis ínyencek, idővel állíts össze változatos menüt, hogy végigkóstolgathassa az ízek sokféleségét, és kialakíthassa saját preferenciáit.

Babakaja választék a hozzátápláláshoz

Az EcoFamily-nél megtalálod többek közt az Univer bébiételeit, de a Kecskeméti bébiétel és a Hipp bébiétel választékunk is rendkívül széles, amelyek közül kényelmesen, otthonról vásárolhatod meg kisbabád kedvenceit. A bio bébiételektől kezdve a vegán termékeken át a tejpépekig, rágcsálnivalókig mindent megtalálsz egy helyen a bébiétel-rendeléshez!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár