• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Tápszer

Akár szigorúan tápszeres táplálásról, akár szoptatásról és tápszeres kiegészítésről van szó, a legjobb összetevőket szeretnéd a baba pocakjába juttatni a növekedése és fejlődése érdekében. De a piacon lévő sokféle lehetőség mellett a legjobb tápszer kiválasztása nem könnyű feladat.

Miért hasznosak a babatápszerek?

A tápszer biztosítja a megfelelő táplálékot azoknak a csecsemőknek, akiket nem kizárólag szoptatnak. Amikor az anyatej helyett alternatívákra van szükség, a tápszer teljes értékű táplálékot nyújt a baba számára, és az anyatejhez hasonlóan számos fontos tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a megfelelő mennyiségben.

Az újszülött tápszer és egyéb tápszerfajták

Bár a tápszereket az anyatej mintájára készítik, hogy a babát egyenértékű alapvető vitaminokkal és tápanyagokkal lássák el, nem minden tápszer egyforma. Egyrészt bizonyos tápszer 1 éves kortól adható, de létezik tápszer újszülötteknek, természetes más összetevőkkel, de más szempontból is megkülönböztethetjük az egyes termékeket:

  • Tejalapú tápszer, mint a Milumil és Milupa tápszerek. Bár a csecsemőknek 1 éves kor alatt önmagában nem szabad tehéntejet inniuk, a tehéntej alapú bébi tápszereket úgy módosították, hogy emészthetőbbek és biztonságosabbak legyenek a kicsik számára.
  • Bio bébitápszer, mint a Hipp tápszerek. Az organikus bébi tápszerek hasonlóak a hagyományos tej alapú tápszerekhez, de organikus összetevőkkel készülnek.
  • Speciális tápszerek. Egyes csecsemőknek speciális tápszerre lehet szükségük, például koraszülötteknek vagy bizonyos betegségekben szenvedő csecsemőknek, illetve allergiára veszélyeztetettség esetén is. Ilyen esetekben feltétlenül fordulj gyermekorvosodhoz, hogy együtt kiválaszthassátok a csecsemő számára legmegfelelőbb tápszert.

Melyik a legjobb tápszer?

Rengeteg különböző  anyatej-kiegészítő tápszer, a későbbiekben pedig junior ital, tejital, ízesített tápszer kapható, végső soron pedig nincs egyetlen "megfelelő" tápszer: ami a te kisbabádnak a legjobb, az eltérhet attól, ami más családok számára a legjobb választás.

Kedvező bébi tápszer árak az EcoFamily-nél

Tejital 1 éves kortól, tápszer 6 hónapos kortól vagy bébiétel? Nálunk mindent megtalálsz, amire kisbabád táplálásához szükséged lesz! Válogass Baba & Mama termékeink között üzleteinkben vagy webshopunkban, de ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár