• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Syoss Brow Tint tartós szemöldökfesték sötétbarna

  • EAN: 9000101715866
  • Nettó súly: 0.046 kg
2 590 Ft
2 590 Ft / darab

Raktáron

Emeld ki és tedd intenzívebbé szemöldököd a Syoss Brow Tint tartós szemöldökfestékekkel. A szakértők közreműködésével fejlesztett formula természetes kinézetű és hosszan tartó színeredményt biztosít, valamint az applikátor könnyű és gyors használatot tesz lehetővé.

Termékjellemzők

Színelőhívó: Aqua (Water, Eau), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Castor Oil, Etidronic Acid, Sodium Cetearyl Sulfate, 2,6-Dicarboxypyridine, Disodium Pyrophosphate, Potassium Hydroxide, Sodium Benzoate, Festékkrém: Aqua (Water, Eau), Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Ammonium Hydroxide, Resorcinol, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Sodium Sulfite, m-Aminophenol, Acrylates, Copolymer, Phenethyl Alcohol, Citronellol, Etidronic Acid, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, Potassium Hydroxide, Nerol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate

Elkészítés és felhasználás

Pro tipp: Válassz egy olyan színt, ami egy kicsit sötétebb a szemöldökeid eredeti színénél, a természetellenes eredmény elkerülése végett. A színeredmény függ a szemöldök természetes színétől. Szempillafestésre nem használható!

Információk

Doboz

  • Légy merész!
  • 8-10 használatra elegendő
  • Rövid használati idő
  • Víz- & koszálló

FIGELYEM: KÖVESSE A BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOKAT. Javasoljuk, hogy a hajfesték/hajszínező használata előtt 48 órával végezze el a bőrtúlérzékenységi allergiatesztet. Allergiás reakciót válthat ki - kövesse a biztonsági utasításban leírtakat. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK: A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes 'fekete henna' tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha: - Arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült. - Hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt. - Ideiglenes 'fekete henna' tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Hidrogén-peroxidot, fenilén-diamint (toluol-diamint) és rezorcint tartalmaz. Szempillafestésre nem használható. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Az összetevők teljes felsorolását lásd a csomagolás alján. Javasoljuk, hogy a termék használata előtt 48 órával végezze el a bőrtúlérzékenységi allergiatesztet, még akkor is, ha korábban már használt hajfestéket/hajszínezőt. Ezért ne felejtse el 48 órával festés előtt megvenni a terméket. Ha bármilyen reakciót észlel vagy kétsége van, kérjük keresse fel orvosát, mielőtt ismét használna hajfestéket/hajszínezőket. Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki! Védőkesztyű viselése kötelező! Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Az eredeti csomagolásban tárolandó!

Henkel Magyarország

Henkel Magyarország Kft. H1113, Budapest Dávid Ferenc u. 6. Személyes tanács Személyes és professzionális tanácsért a Syoss hajfestékekről/hajszínezőkről keresse szakértőinket: Tel: 06-1/209-2712, e-mail: schwarzkopf.hu@henkel.com, www.schwarzkopf.hu

Syoss Brow Tint tartós szemöldökfesték sötétbarna
Syoss Brow Tint tartós szemöldökfesték sötétbarna

Raktáron

2 590 Ft
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár