• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Szeretnél kipróbálni egy új hajszínt, vagy meglévő hajszíned szeretnéd megerősíteni? Az EcoFamily kínálatában kiváló minőségű hajfestékek és hajszínezők sokaságából válogathatsz! Tartós hajfesték termékeinkkel könnyen elrejtheted az ősz hajszálakat és újra ragyogóvá varázsolhatod hajszíned.

Hajfestékek: az otthoni hajfestés elengedhetetlen kelléke

A testhezálló hajszín kiválasztásával fiatalosabb megjelenést kölcsönözhetsz magadnak és kifejezheted személyiséged. Az otthoni hajfestés elengedhetetlen kelléke a megfelelő hajfesték. Kínálatunkban biztos megtalálod a számodra leginkább megfelelő ​​színárnyalatot!

Hajszínezők, amelyekkel színt vihetsz az életedbe

Közeleg egy fesztivál és szeretnél extravagáns hajszínnel kitűnni a tömegből? Kíváncsi vagy hogy állna egy, a jelenlegi hajszínedtől jelentősen eltérő árnyalat, de nem akarsz tartós hajfestéket használni? Hajszínező termékeink kimosható és tartós változatban is elérhetőek, így segítségükkel bátran kísérletezhetsz az új hajszínekkel.

Tartós hajfesték a hosszantartó hajszínért

Miután ráleltél álmaid hajszínére, nem szívesen mondanál le róla? A tartós hajfestéssel színezett hajszínnek csak a lenövés vagy haj leszívás után inthetsz búcsút, így ezek hosszantartó és tartós hajszínezést tesznek lehetővé. Használatukkal biztos lehetsz abban, hogy a választott hajszín soká megmarad.

Otthoni hajfestés lépésről lépésre

Az otthoni hajfestés kihívásokkal jár, de korántsem lehetetlen. Ahhoz, hogy tökéletes eredményt kapj az otthoni hajfestés végeztével, az alábbiakra lesz szükséged:

  • hajfesték,
  • fésű (lehetőleg nagy fésűközzel rendelkező, nagy fogú fésű),
  • gumikesztyű,
  • keverőtál
  • és hajfestő ecset.

Soknak hangzik? A jó hír az, hogy az üzletünkben kapható hajfestő szettek majdnem mindegyike tartalmazza a felsorolt eszközöket a fésű, keverőtál és ecset kivételével. Miután megszerezted a szükséges eszközöket jöhet az otthoni hajfestés:

  1. Legalább egy nappal a hajfestés előtt mosd meg a hajad! Kend be haj vonalat magas zsírtartalmú hidratáló krémmel, így megelőzhető a nem kívánt bőr elszíneződése! Terítsd le a nyakad és vállad egy törölközővel, vagy törlőkendővel, így elkerülhető, hogy a festék nyomot hagyjon!
  2. Vegyél gumikesztyűt és keverd össze a festéket a termék leírásban szereplő módon!
  3. Kend fel a festéket egyenletesen és alaposan! Használj egy nagy fogú fésűt a hajfesték eloszlatására! Haladj tincsenként és légy alapos!
  4. Miután a termékleírásban szereplő ideig a hajadon volt a festék, mosd le a hajszínezőt bővízzel! Ügyelj arra, hogy ne maradjon festék a hajadban! Amennyiben a hajfestő készlet tartalmaz hajszínmegőrző balzsamot, használd az előírásoknak megfelelően.

Használat előtt olvasd el a hajfesték dobozán található használati útmutatót és kövesd az ott szereplő instrukciókat!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár