• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Signal White Now Sensitive fogkrém 75 ml

  • EAN: 8720181196157
  • Nettó súly: 0.126 kg
1 220 Ft
16 267 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Signal White Now Sensitive fogkrém 75 ml
1 karton = 24 darab
3.0 kg / 0.0066 m3
Termékjellemző: Innovatív, fogászati szakértőkkel kifejlesztett fogkrém, mely segít fehérebbé tenni a fogakat és enyhíteni a fogérzékenységet White Correct Technológia: Kék-zafír pigmenteket tartalmaz, melyek súrolás nélkül segítenek fehérré varázsolni a fogakat már az 1. használattól! Akár 3x fehérebb mosoly azonnal!* ActivRelief Technológia: Ásványi anyag komplex, mely segít enyhíteni a fogérzékenységet** *Az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai. Laboratóriumi vizsgálat alapján a Signal White Now fogkrémhez képest. ** Fogmosás után ujjal vigye fel a terméket közvetlenül különösen érzékeny fogaira, és finoman masszírozza 30 másodpercig. Termékleírás: A Signal White Now Sensitive fogkrémet fogászati szakértőkkel fejlesztettük ki. Két technológiát ötvöző, gyengéd formulája segít, hogy mosolyod akár 3x fehérebb legyen azonnal,* és akár 30 mp** alatt segít enyhíteni a fogérzékenységet. *Az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai. Laboratóriumi vizsgálat alapján a Signal White Now fogkrémhez képest. **Fogmosás után ujjal vigye fel a terméket közvetlenül különösen érzékeny fogaira, és finoman masszírozza 30 másodpercig. Márkaleírás: A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít. Az érzékenység enyhítéséért fogmosás után ujjal vigye fel a terméket közvetlenül különösen érzékeny fogaira, és finoman masszírozza 30 másodpercig! Nátrium-monofluor-foszfátot tartalmaz. Hat éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére, és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát! A legjobb eredményért használd együtt a Signal White Now fogkefék valamelyikével Nézze meg a csomagoláson a legfrissebb információkat, összetevőlistát, mert azok változhatnak.

Termékjellemzők

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Potassium Citrate, Zinc Citrate, Hydroxyapatite, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, Cellulose Gum, Trisodium Phosphate, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, PVM/MA Copolymer, Glycerin, Limonene, CI 74160, CI 74260, Nátrium-monofluor-foszfátot tartalmaz (1450 ppm F)

Információk

Doboz

Hat éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!

Unilever Magyarorszá

06 80 180 144 www.unilever.com

Signal White Now Sensitive fogkrém 75 ml
Signal White Now Sensitive fogkrém 75 ml

Raktáron

1 220 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár