• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Sanytol univerzális fertőtlenítő tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml

  • EAN: 3045200700005
  • Nettó súly: 0.6 kg
990 Ft
1 980 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Sanytol univerzális fertőtlenítő tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml
1 karton = 12 darab
7.2 kg / 0.0183 m3
Elpusztítja 99,9%- ban* baktériumok gombák vírusok H1N1 A Sanytol Univerzális Fertőtlenítő Tisztítószer hatékonyan fertőtleníti a felületeket, elpusztítva a mikrobákat. Hármas hatás a baktériumok, gombák, vírusok* ellen. Nem hagy foltokat Tiszta és kellemes illat Mit fertőtlenít? Konyha, WC ülőke, szaniterek, csempék, lemosható felületek, háztartási gépek, matracok, szőnyegek, padlószőnyegek, bútorok, telefonok, számítógépek, gyermek holmik, szemetesvödrök, stb. *A termék hármas hatású: Baktériumölő az EN1276 és az EN13697 szabvány szerint (behatási idő: 5 perc). Gombaölő az EN1650 és az EN13697 szabvány szerint (behatási idő: 15 perc). Vírusölő az Influenza A vírussal (H1N1), az I. típusú herpeszvírussal, a 229E humán koronavírussal és a SARS-CoV-2 vírussal szemben az EN14476 szabvány szerint (behatási idő: 5 perc). Elpusztítja: Baktériumok: Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Campylobacter jejuni, Clostridium sporogenes and Shigella flexneri, Salmonella enterica, Listeria monocitogenes. Élesztőgombák: Candida albicans. Gombák: Aspergillus niger, Microsporum canis, Trichosporon asahii, Trichosporon cutaneum. Vírusok: Virus Influenza A (H1N1), Herpes simplex tipo 1, human Coronavirus 229E, SARS-COV2.

Termékjellemzők

<5% anionos és kationos felületaktív anyagok, Egyéb: parfüm, Biocid hatóanyag: didecildimetilammónium-klorid: 5 mg/kg

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Állítsa a szórófejet ON pozícióba és kb. 25 cm távolságból permetezze be a felületet egyenletesen a tömény, hígítatlan termékkel, úgy hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyja hatni minimum 5 percig. A behatási idő alatt a felületet nedves állapotban kell tartani! A fungicid hatás eléréséhez 15 perces behatási idő szükséges! A behatási idő letelte után szükség esetén öblítse le a felületet vagy törölje szárazra.

Információk

Pumpás adagoló

Klórmentes

FIGYELMEZTETÉS: Ne nyelje le! P101: Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P301+P312: LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: 06 80 20 1199). P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Felhasználói kör: lakossági. Egyéb figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületen ne használja! Elsősegélynyújtás: Belégzés esetén: vigye a sérültet friss levegőre, olyan helyre ahol kényelmesen lélegezhet. Hagyjuk a sérültet megpihenni. Bőrrel érintkezés esetén: vegye le a szennyezett ruházatot és a bőr kitett részeit finom szappannal és vízzel mossa le, majd öblítse le meleg vízzel. Szembe kerülés esetén: öblítsük a szemet folyó víz alatt néhány percen keresztül, a szemhéjszélek széthúzásával. Távolítsuk el a kontaktlencséket, ha vannak, és ha ez könnyen megoldható. Ha a szemirritáció nem múlik el orvosi ellátást kell kérni. Lenyelés esetén: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Helyezzük sürgősségi orvosi megfigyelés alá. Környezetvédelmi óvintézkedések: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóanyagát élővizekbe, vízfolyásokba, talajba, illetve a terméket higítatlanul a közcsatornába juttatni. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a hulladékokról és veszélyes hulladékokról szóló nemzeti jogszabályokban meghatározottak az irányadók. Szennyezés-mentesítés: A kiömlött anyagot nem éghető, semleges szilár részecskékből álló anyaggal (pl. agyaggal, földdel) fel kell itatni, összegyűjteni és zárt, címkével ellátott edényben kell elhelyezni ártalmatlanításig. Egyéb összetevők: <5% Kationos felületaktív anyagok nem ionos felületaktív anyagok: fertőtlenítőszerek; 2-phenoxyethanol; illatszerek www.info.acmarca.com. UFI:W7VH-NTVP-FW01-P8JH

Tárolás, eltarthatóság: eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz, hűvös, jól szellőző helyen, napfénytől és fagytól védett helyen, erős savaktól és bázisoktól távol tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig.

Marca-Ceys Magyarország Kft. 2040 Budaörs Gyár utca 2.

AC Marca Hungary Kft

AC Marca Hungary Kft. 2040 Budaörs Gyár utca 2. Tel.: 06-23/511-430 Fax: 06-23/511-431

Sanytol univerzális fertőtlenítő tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml
Sanytol univerzális fertőtlenítő tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml

Raktáron

990 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár