• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Sanytol fertőtlenítő fürdőszobai tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml

  • EAN: 3045206393003
  • Nettó súly: 0.6 kg
990 Ft
1 980 Ft / l

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Sanytol fertőtlenítő fürdőszobai tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml
1 karton = 12 darab
7.2 kg / 0.0183 m3

Termékjellemzők

Ez e termék (TP2 típus) az alábbi összetevőket tartalmazza:, <5% nemionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok, Egyéb: parfüm, Biocid hatóanyag: didecildimetilammónium-klorid 1%

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: A hígítatlan terméket 10-15 cm távolságból a szórófejjel közvetlenül a tisztítandó felületre kell permetezni, majd a behatási idő elteltével a felületet vízzel le kell öblíteni. A felületet a behatási idő alatt nedvesen kell tartani!

Információk

Pumpás adagoló

  • Klórmentes
  • Vízkőoldó hatás

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. FIGYELMEZTETÉS: H412 - Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ne nyelje le! P101 - Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 - Gyermekektől elzárva tartandó. P301+P312- LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: 06 80 20 1199). P273 - Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását, PS01 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Összetétel: Biocid hatóanyag: 0,95% didecildimetilammóniumklorid (CAS: 7173-51-5; EC 230-525-2). Terméktípus: PT2.: Felületek, anyagok, felszerelések és bútorok fertőtlenítésére használható termékek. Egyéb összetétel: <5% kationaktív tenzidek, nemionos tenzidek, fertőtlenítőszerek, illatszerek. Folyékony koncentrátum. Alkalmazási terület: Fürdőszobai felületek fertőtlenítésére. Egyéb figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítő szerrel együtt alkalmazni tilos! Elsősegélynyújtás: Belégzést követően: Lélegeztessen friss levegőt. Hagyjuk az sérültet megpihenni. Bőrrel való érintkezést követően: Vegye le a szennyezett ruházatot és a bőr kitett részeit finom szappannal és vízzel mossa le, majd öblítse le meleg vízzel. Szemmel való érintkezést követően: Azonnal nagy mennyiségű vízzel öblítsük ki a szemeket. Helyezzük a sérültet orvosi megfigyelés alá, ha a fájdalom, a gyakori pislogás és a bőrpír fennáll. Lenyelést követően: Helyezzük a sérültet sürgősségi orvosi megfigyelés alá. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó rendeletekben meghatározottak az irányadók. Környezetvédelem/Ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, és talajba, valamint a terméket hígítatlanul a közcsatornába juttatni. Szennyezés-mentesítés: A kiömlött anyagot nem éghető folyadékmegkötő anyaggal fel kell itatni, a felitatott anyagot a megsemmisítésig megfelelő tartályba/gyűjtőedénybe kell helyezni. Az érintett területet fel kell mosni.

Tárolás, eltarthatóság: A szert eredeti, bontatlan csomagolásban, száraz, jól szellőztethető helyen, élelmiszerektől, italtól elkülönítve kell tárolni. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig eltartható.

Marca-Ceys Magyarország Kft. 2040 Budaörs Gyár utca 2.

AC Marca Hungary Kft

AC Marca Hungary Kft. 2040 Budaörs Gyár utca 2. Tel.: 06-23/511-430 Fax: 06-23/511-431

Sanytol fertőtlenítő fürdőszobai tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml
Sanytol fertőtlenítő fürdőszobai tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml

Raktáron

990 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár