• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Szeretnéd, hogy edényeid mindig tisztán csillogjanak, miközben a mosogatógépedet is megóvnád a szennyeződésektől? Akkor a Finish mosogatógép-tisztítói, mosogatógép-tablettái és kapszulái jelentik a megoldást számodra. 

 

Finish mosogatógép-tabletta és mosogatókapszula 

Finish Quantum All in 1 a ragyogó edényekért és üvegekért, vagy Finish Classic Powerball, amely minden ételmaradékot tökéletesen eltávolít? Legyen szó akár mosogatószerekről vagy tisztítószerekről, mint a Finish géptisztító só, a Finish termékeket folyamatosan fejlesztik, hogy a lehető legerőteljesebb tisztítást és csillogást biztosítsák számodra. 

 

Finish mosogatógép-öblítő és egyéb tisztítószerek 

A Finish Shine and Protect öblítők kétszer jobb száradási eredményt biztosítanak edényeid számára, ráadásul foltmentesen, és többféle kiszerelésben, hogy biztosan megtaláld a leginkább megfelelő terméket a makulátlanul tisztaságért. 

 

Finish mosogatógép-tisztító használata 

  • A Finish mosogatógép-tisztító folyadék használatához távolítsd el a matricát, a kupakot viszont hagyd rajta a csomagoláson, majd helyezd el fejjel lefelé az üres mosogatógép aljában. Ezután kapcsold be a gépet a legmagasabb hőfokon. 
  • A Finish mosogatógép-tisztító tabletta a szokásos program futtatása közben, megtöltött mosogatógép mellett is használható. Ehhez csak ki kell venned egy tablettát a csomagolásból, amelyet be kell helyezned a gép aljába, és már indulhat is a zsírtalanítás. 

 

Finish mosogatógép-kapszula és tisztítószerek az EcoFamily-től 

Finish Power All in 1 mosogatógép-tabletta, vagy bármi, ami a gépi mosogatáshoz kell? Válogass kedvedre Finish termékeink között webshopunkban vagy üzleteinkben, és ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél igazán jó áron szerezhetsz be mindent, amire otthonodban szükséged lehet! 

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár