• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Finish Ultimate Plus All in 1 mosogatógép tab. 72db Lemon

  • EAN: 5999109582430
  • Nettó súly: 1.028 kg
7 990 Ft
111 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Finish Ultimate Plus All in 1 mosogatógép tab. 72db Lemon
1 karton = 5 csomag
5.1 kg / 0.0421 m3
Finish Ultimate Plus All in 1 a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az első kapszulánk CYCLESYNC™ technológiával, amely a megfelelő időben szabadítja fel a megfelelő összetevőt***. Továbbfejlesztett technológiája még a ráégett ételmaradékkal is megbirkózik előöblítés nélkül - 4 lépésben a teljes mosogatási ciklus során. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. A leghatékonyabb teljesítményű kapszula, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletta.

Termékjellemzők

Összetevok: 15 % vagy ennél több, de 30 %-nál kevesebb oxigén-alapú fehérítoszereket; 5 % vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyagokat, polikarboxilátokat, foszfonátokat; enzimeket (szubtilizin, amiláz), illatszereket (Geraniol, Limonene) tartalmaz.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Csak száraz kézzel fogja meg. Ne tépje szét. Ne csomagolja ki a kapszulát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik. Mosogatásonként egy kapszulát helyezzen be a SZÁRAZ adagoló tartályba. Ne tegye a kapszulát az evőeszköztartóba. A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon.

Információk


Figyelmeztetés: Figyelem
Figyelmeztető mondat: H315 Bőrirritáló hatású
H319 Súlyos szemirritációt okoz

Az Ultimate Plus tabletták minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.

RB Hygiene Home Hu

Finish Ultimate Plus All in 1 mosogatógép tab. 72db Lemon
Finish Ultimate Plus All in 1 mosogatógép tab. 72db Lemon

Raktáron

7 990 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár