• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Kiváló fertőtlenítő hatás, higiénikus tisztaság és kellemes, friss illat - a Domestos termékek nem kötnek kompromisszumot, ha takarításról van szó. Az erős higiéniai formuláknak köszönhetően ezek a tisztítószerek különösen alaposak, a könnyű alkalmazás és az intelligens formatervezés pedig optimálisan támogatja a hatékonyságot. 

 

Domestos fertőtlenítők: minden, ami higiénia 

A higiénia szakértője, a Domestos, kiváló minőségű tisztítószereket kínál, amelyekre minden helyzetben számíthatsz, legyen szó a WC takarításáról vagy akár felülettisztításról. 

  • A Domestos Extended Power fertőtlenítő számtalan friss illattal és erős tisztító formulájával veszi fel a harcot a baktériumok, a gombák, a spórák és a vírusok ellen, de a vízkőlerakódásnak sem kegyelmez. 
  • A Domestos Zero termékek sűrű állaguknak köszönhetően megtapadnak a WC-kagyló falán, hogy eltávolíthassák a makacs szennyeződéseket és a kórokozókat. 

 

Domestos Power-5 WC frissítő blokkok 

Az ötszörös teljesítményű Domestos Power 5 WC frissítő blokkok minden öblítés után tökéletes tisztaságot biztosítanak a WC-kagylóban. 

Mire számíthatsz minden használat után? 

  • Kellemes friss illatokra 
  • Vízkő elleni védelemre 
  • Higiénikus tisztaságra 
  • Hosszan tartó ragyogásra 

Akár 300 öblítésig ragyogó tisztaság és frissesség, olyan friss illatokkal, mint például a levendula és a lime. 

 

Domestos törlőkendő 

A Domestos törlőkendők 100 és 60 darabos kivitelben is kaphatóak, visszazárható csomagolásuknak köszönhetően pedig bármikor használhatod őket, ahol csak szükséged van a higiénikus tisztaságra. Legyen az WC-ülőke vagy kilincs, egyszerűen és gyorsan megszabadulhatsz minden szennyeződéstől. 

 

Kedvező Domestos árak 

Válogass kedvedre Domestos termékeink között webshopunkban vagy üzleteinkben, és ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél igazán jó áron szerezhetsz be mindent, amire otthonodban szükséged lehet! 

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár