• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

DOMESTOS Lemon higiénikus törlőkendő 100 db

  • EAN: 8720182184313
  • Nettó súly: 0.517 kg
1 990 Ft
20 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

DOMESTOS Lemon higiénikus törlőkendő 100 db
1 karton = 6 csomag
3.1 kg / 0.0070 m3
Termék jellemzők: • Higiénikus tisztaság • Egyszerű és gyors tisztítás • Citrom illattal • Nagyobb, 100 db nedves törlőkendőt tartalmazó visszazárható csomagolásban • Számos felületen alkalmazható Termék bemutatás: A Domestos Higiénikus Törlőkendő használata egyszerű, praktikus. Visszazárható csomagolásának köszönhetően bárhova könnyen magunkkal vihetjük és nyilvános helyeken jó szolgálatot tehet, pl. kilincs, telefon, WC deszka stb. letörléséhez. Higiénikus tisztaságot biztosít a tisztított felületeken. Hogyan használd? Használati utasítás: 1. A csomag kinyitásához húzza fel félig a zárómatricát. 2. Használja a szennyeződések eltávolítására. 3. Nem szükséges leöblíteni. 4. Nem szükséges szárazra törölni, kivéve azokat a felületeket, amelyek közvetlenül élelmiszerrel érintkeznek. 5. Használat után győződjön meg arról, hogy visszazárta a csomagot, hogy elkerülje a törlőkendők kiszáradását. Figyelmeztetés: Ne húzza le a WC-n. Ne használja márvány és festett fa felületen. Kényes felületeken először próbálja ki egy nem feltűnő helyen. Arc-, kéz-, és testtörlésre nem alkalmas.

Termékjellemzők

<5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok, Oxigén alapú fehérítőszerek, Illatanyag, Geraniol, Limonene, Iodopropynyl butylcarbamate

Elkészítés és felhasználás

A Domestos Higiénikus törlőkendő az alábbi felületek tisztítására alkalmas: WC ülőke, mosdó, fürdőkád, csap, csempe, konyhaszekrény, konyhapult, konyhai készülékek, hűtő, vágódeszka, kilincs, villanykapcsoló. Használati utasítás: 1 - A csomag kinyitásához húzza fel félig a zárómatricát. 2 - Használja a szennyeződések eltávolítására. 3 - Nem szükséges leöblíteni. 4 - Nem szükséges szárazra törölni, kivéve azokat a felületeket, amelyek közvetlenül élelmiszerrel érintkeznek. 5 - Használat után győződjön meg arról, hogy visszazárta a csomagot, hogy elkerülje a törlőkendők kiszáradását.

Információk

Csomag

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Kérjük, használat előtt olvassa el a használati utasítást és a figyelmeztetést. FIGYELMEZTETÉS Ne húzza le a WC-n. Ne használja márvány és festett fa felületen. Kényes felületeken először próbálja ki egy nem feltűnő helyen. Arc-, kéz- és testtörlésre nem alkalmas.

Unilever Magyarorszá

Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. 06 80 180 144, info@unileverinfo.hu, www.unilever.hu www.domestos.hu

DOMESTOS Lemon higiénikus törlőkendő 100 db
DOMESTOS Lemon higiénikus törlőkendő 100 db

Raktáron

1 990 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár