• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Premium Natura péksütemény mix 500g (sós) mindenmentes Low Carb

  • EAN: 5999861543618
  • Nettó súly: 0.516 kg
1 990 Ft
3 980 Ft / kg

Raktáron

A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült. Gluténmentes lisztkeverék, Minőségi összetevők, 1 db pékáru megközelítőleg 4,5 g szénhidrát. 1 db pékáru megközelítőleg 4,5 g szénhidrát A gluténmentes vegán alacsony szénhidráttartalmú lisztből készült pékáruhoz a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, dagasztógéppel 3-4 percig keverjük. 15 perc pihenés után 10 egyforma részre szedjük, tetszés szerint kerek bucit (zsemlét), sodrott kiflit vagy kis bagettet formázunk mindből. Ha nem tettünk bele élesztőt, máris süthetjük. Élesztővel 30 percet kelesztjük és csak ez után sütjük meg. Sütés előtt lekenjük vékonyan olajjal, akár be is metszhetjük. A 200 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel kb. 40 perc alatt készre sütjük. Érdemes szilikon lapon sütni, hogy ne ragadjon le. Legalább 6-8 óra pihenés, teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani. Napokig puha, friss pékárut kapunk nagyon alacsony szénhidrát tartalommal.

Termékjellemzők

Összetevők: bambuszrost, útifűmaghéj, nyílgyökér liszt, barna rizsliszt, csicseriborsó liszt, nátrium-hidrogén-karbonát, cellulóz, citromsav

Elkészítés és felhasználás

A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült.
Gluténmentes lisztkeverék, Minőségi összetevők, 1 db pékáru megközelítőleg 4,5 g szénhidrát. 1 db pékáru megközelítőleg 4,5 g szénhidrát Elkészítési javaslat:

Hozzávalók: 250 g lisztkeverék, 530 ml víz, 50 g extra szűz olívaolaj, 6 g só, (opcionálisan 5 g szárított élesztő). A gluténmentes vegán alacsony szénhidráttartalmú lisztből készült pékáruhoz a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, dagasztógéppel 3-4 percig keverjük. 15 perc pihenés után 10 egyforma részre szedjük, tetszés szerint kerek bucit (zsemlét), sodrott kiflit vagy kis bagettet formázunk mindből. Ha nem tettünk bele élesztőt, máris süthetjük. Élesztővel 30 percet kelesztjük és csak ez után sütjük meg. Sütés előtt lekenjük vékonyan olajjal, akár be is metszhetjük.
A 200 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel kb. 40 perc alatt készre sütjük. Érdemes szilikon lapon sütni, hogy ne ragadjon le. Legalább 6-8 óra pihenés, teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani. Napokig puha, friss pékárut kapunk nagyon alacsony szénhidrát tartalommal.

Tápérték

Energia < 956 kj / 228 kcal
Zsír < 0,9 g
amelyből telített zsírsavak < 0,1 g
Szénhidrát < 22,3 g
amelyből cukrok < 0,2 g
Rost < 56,9 g
Fehérje < 4,7 g
< 0 g
*%-a a referencia beviteli értéknek egy átlagos felnőtt számára

Információk

száraz, hűvös helyen

Bijó Kft.

Premium Natura péksütemény mix 500g (sós) mindenmentes Low Carb
Premium Natura péksütemény mix 500g (sós) mindenmentes Low Carb

Raktáron

Premium Natura péksütemény mix 500g (sós) mindenmentes Low Carb
Premium Natura péksütemény mix 500g (sós) mindenmentes Low Carb
1 990 Ft
Termékek
Üzletkereső
Kosár