Raktáron
Átlagos tápérték 100g termékben: energiatartalom: 1364 kJ/326 kcal, fehérjék: 65,9g, szénhidrát: 13,1g, amelyből cukrok: <0,1g, zsírok: 1g, amelyből telített zsírsavak: 0,5g, só: 0,9g Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek: B1, B2, B3, B12, C, E, magnézium, kalcium, kálium, vas, foszfor, mangán, cink és szelén
Jellegzetes íze miatt jobb, ha valamilyen karakteres ízű italhoz kevered pl: paradicsomlé, almalé naponta többször kis mennyiségben.
A spirulina hozzájárulhat az állóképesség javításához, az energiaszint növeléséhez, az immunrendszer erősítéséhez, a keringési rendszer támogatásához. Segíthet a gyulladások csökkentésében, a szervezet méregtelenítésében, salaktalanításában, jótékony hatással lehet az emésztésre és az anyagcserére.
Az algák közül kimagasló a spirulina tápértéke, nemcsak a hiánybetegségeket előzheti meg, de kiváló méregtelenítő, salaktalanító és betegség-megelőző hatású. Az összes, az emberi szervezet számára szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmazza, természetes, könnyen emészthető formában. Magas klorofilltartalmával képes az olyan káros anyagok megkötésére és kivezetésére, ami az élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, a szennyezett levegővel, a cigarettafüsttel vagy a vegyi anyagokkal kerül a szervezetbe. Befolyással van a hisztamintermelésre, ezzel az allergiás reakciók csökkentésére is alkalmazható.
Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, amelyek a spirulinában találhatók: B1, B2, B3, C, E, magnézium, kalcium, kálium, vas, foszfor, mangán, cink és szelén.
A spirulina szervezetre gyakorolt jótékony hatása:
gyulladáscsökkentő,
immunerősítő,
javítja az állóképességet,
növeli az energiaszintet,
támogatja a keringési rendszerünket
Organiqa Team Kft.
Raktáron