Raktáron
100% eritrit
Az eritrit természetes alapú cukorhelyettesítő. Használja ételek és italok édesítésére széles körben. Bár édesítő értéke 60-80%-a cukorénak, a megfelelő mennyiség hozzáadásával tökéletesen ki tudja azt váltani a receptekben. Karamell készítésére és élesztő felfuttatására nem alkalmas. Konyhai tippek Forró italokhoz kitűnő választás: Keverjük holland kakaóporhoz és kész is a házi kakaó. Mivel kevésbé édes, mint a cukor, süteményeknél és desszerteknél érdemes megnövelni az eritrit mennyiségét. Folyékony közegben kikristályosodhat, így egy finom tiramisuhoz, vagy krémhez inkább a xilit használatát javasoljuk.
Doboz
Nagyobb mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású.
Száraz, hűvös helyen lezárva tartandó!
Nyírfacukor Kft. 1223 Budapest Művelődés u. 4.
Joker 2008 Kft.
Nyírfacukor Kft. 1223 Budapest Művelődés u. 4.
Raktáron