Raktáron
L-aszkorbinsavˇ
Glutén & allergénmentes üzem ✔","A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO)","Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva
A C-vitamin az immunrendszer egyik fő erősítője, amely fokozza a fehérvérsejtek képződését, segíti működését. Fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében és a vas hatékony felszívódásában.
Az étkezési aszkorbinsav a sütés-főzés során gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható, túladagolása nem lehetséges, hiszen a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon kiürül.
Kenyérfélék sütése során egy kávéskanál aszkorbinsav alkalmazása javallott, hozzáadásával a tészta könnyebb, nyújthatóbb állagú lesz, sütés után pedig kevésbé morzsálódós pékárut kapunk.
Befőzés során is kedvelt adalékanyag és természetes tartósítószerként is használhatjuk, hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását.
A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO).
BIOrganik Kft
Raktáron