Raktáron
Szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát)
Sokféleképpen felhasználható, a konyhában nélkülözhetetlen adalékanyag. Gyengén lúgos kémhatása miatt lúgosító kúrákhoz, vízlágyításhoz is használható. Felhasználási javaslat: - Főzéshez: ha a leveshez 1 kk. szódabikarbónát teszünk, a zöldségek megőrzik élénk színüket. - Süteményekhez: helyettesíthetjük vele a sütőport, így a tészta könnyű és szép egyenletes lesz. - Gyomorégésre, puffadásra: 1 tk. szódabikarbónát egy pohár vízben elkeverve csökkenthetjük a tüneteket. 1 hétnél tovább ne alkalmazzuk. - Rovarcsípések enyhítésére: 3 tk. szódabikarbónát vízzel keverjünk el, és kenjük be vele a csípést. - Fehérítő "fogkrém" készítéséhez: 2 tk. szódabikarbónából, 1 tk. citromléből és vízből készítsünk pépet, mossunk vele fogat, majd öblítsük ki a szánkat.
Doboz
Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagoláson.
Biorganik Online Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 47. Tel.: 06 1 / 210 9114 info@biorganik.hu www.biorganik.hu
BIOrganik Kft
Bosznia és Hercegovina
Biorganik Online Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 47. Tel.: 06 1 / 210 9114 info@biorganik.hu www.biorganik.hu
Raktáron