Raktáron
A gyógynövényből forrázatot készítünk. Általános elkészítési javaslat Forrázatkészítés: Egy púpozott teáskanálnyi (kb. 2-3 g) gyógynövényt egy csészényi (2-2,5 dl) forrásig melegített vízzel leöntünk, 10-15 percen át lefedve állni hagyjuk, majd szűrjük. Főzetkészítés: Egy púpozott teáskanálnyi (kb. 2-3 g) gyógynövényt két csészényi (4-5 dl) vízzel leöntünk, felforraljuk, a forrástól számított 4-5 percen át főzzük. Főzés közben az elpárolgott vizet pótoljuk, majd elkészítés után a főzetet rögtön szűrjük. Hideg vizes kivonatkészítés: Egy púpozott teáskanálnyi (kb. 2-3 g) gyógynövényt egy csészényi (2-2,5 dl) hideg vízzel leöntünk, 5-10 órán át lefedve állni hagyjuk, időnként megkeverjük, majd szűrjük.
Csomag
Gyógyszerkönyvi minőség
Gyógyteák készítésekor kerülni javasolt a fém eszközök használata!
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson. Tárolás: legfeljebb 25°C-on, száraz, tiszta helyen.
Natureland Zrt.
Naturland Magyarország Kft. 1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.
Raktáron