• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

K2r Színfogó kendő 10 db

  • EAN: 8006320060238
  • Nettó súly: 0.0363 kg
830 Ft
83 Ft / lap

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

K2r Színfogó kendő 10 db
1 karton = 12 csomag
0.4 kg / 0.0038 m3
Tapasztalja meg a teljes védelmet a mosási balesetek ellen… Megelőzi a mosási baleseteket: Magához vonzza a mosás során kioldódó színeket. A bizonyíték a kendőn látható! Együtt moshatja különböző színű ruháit: Védelmet nyújt színeresztés esetén, így lehetővé teszi a vegyes mosásokat. Óvja a ruhák színét: Megköti a kioldódó festékrészecskéket, megelőzve a mosási baleseteket. Használat: 1. Helyezze a színfogó kendőt a mosógép dobjának hátsó részébe. 2. Tegye be a mosandó ruhaneműket, adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert, és indítsa el a mosóprogramot! 3. A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a színfogó kendőt és a ruhákat.

Termékjellemzők

Illatanyagok

Elkészítés és felhasználás

Használat: 1. lépés: Helyezze a színfogó kendőt a mosógép dobjának hátsó részébe. 2. lépés: Tegye be a mosandó ruhaneműket, adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert, és indítsa el a mosóprogramot! 3. lépés: A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a színfogó kendőt és a ruhákat. Kézi és gépi mosáshoz egyaránt használható mosási adalékanyag. Minden hőfokon, mosási programon és mindenféle ruhaneműn alkalmazható. Szárítógépben való használata biztonságos.

Információk

Doboz

  • A bizonyíték a kendőn látható!
  • Teljes védelem+
  • Megelőzi a mosási baleseteket
  • Együtt moshatja különböző színű ruháit
  • Óvja a ruhák színét
  • 100% természetes eredetű rostokkal
  • Kevesebb válogatás = Kevesebb mosás
  • Megelőzi a mosási baleseteket környezetkímélő módon!

Figyelmeztetés: Bizonyos textíliák jobban hajlamosak a színvesztésre: sötét és intenzív színűek, pamut és nem színtartó ruhák. Ilyen esetben használjon több színfogó kendőt. A fehér ruhákkal történő vegyes mosás megfontolandó. Az új színes ruhákat legalább az első 6 alkalommal mossa külön. Az ágyneműt, törölközőt és farmert mindig külön kell mosni. Színüket nagymértékben engedő anyagok esetén a színfogó hatásossága nem garantált. Mindig kövesse a mosógépgyártó utasításait. Gyermekektől elzárva tartandó.

Száraz helyen tárolja. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 5 évig.

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

Henkel Magyarország

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

K2r Színfogó kendő 10 db
K2r Színfogó kendő 10 db

Raktáron

830 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár