• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Bizonyos foltokkal sajnos még a legjobb mosószerek sem tudnak megbirkózni. A folteltávolítókat viszont mindenféle szennyeződésnél bevetheted, sőt, bizonyos termékekkel még a fehér ruháidba is új életet lehelhetsz!

Folttisztító a textíliák ragyogó tisztaságáért

Legyen szó vörösborról, fű- vagy zsírfoltról, a szokásos nagy teljesítményű mosószerek gyakran nem elegendőek. A folttisztítók viszont olyan speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek célzottan képesek feloldani a különböző bennragadt anyagokat a textíliákból.

A szennyeződésektől függően különböző típusú folteltávolítók közül választhatsz:

  • A folttisztító mosószappan gyorsan bevethető megoldást jelent a foltok ellen. Kicsi és praktikus, de az erőteljes enzimek hatékonyak a különféle mélyen beivódott szennyeződéseknél, amelyeket a mosószerek önmagukban nehezen tudnak eltávolítani.
  • A mosószóda vagy nátrium-karbonát, amely vízzel keverve lúgot képez, nemcsak textíliáknál teljesít kiválóan, hanem konyhai tisztítószerként is.
  • Az aktív oxigén fellazítja a foltok tapadását. A por egy kis vízzel aktiválódik, felbuborékosodik, majd mechanikusan feloldja a koszt.

Folteltávolítás menete

A praktikus porok és folyadékok megkönnyítik a makacs foltok előkezelését, mielőtt a ruhák a mosógépbe kerülnek.

  • A legjobb eredmény érdekében a lehető leghamarabb vesd be a folteltávolító terméket.
  • Előkezelésként öntsd a folttisztítót közvetlenül a foltra, majd kicsit dolgozd bele finom dörzsöléssel az anyagba a ruhadarab mindkét oldalán.
  • Hagyd állni legfeljebb 5 percig.
  • Adj a hagyományos mosószered szokásos adagjához folteltávolítót a terméken található leírásnak megfelelően.
  • A textíliákat a szokásos módon mosd ki mosógépben.

Színfogók és folteltávolító fehérítővel

Minden foltra létezik megfelelő megoldás. Ha félsz, hogy ruháid befogják egymást, színfogó kendőkkel megelőzheted a problémát. A kendők hatékonyan akadályozzák meg az elszíneződést, a nem kívánt színátvitelt és az elszürkülést. Rendszeres használatukkal hosszabb ideig megőrizheted ruháid újszerű megjelenését.

A ragyogó fehér ruhák és ágyneműk sajnos nem mindig maradnak tündöklők. A fehérítőt tartalmazó folteltávolítók azonban felveszik a harcot a szürkeséggel! A Vanish Oxi Action folteltávolító por fehérítővel, de klór nélkül varázsolja szuper tisztává a szennyest, miközben ápolja is a textíliákat.

Folteltávolító folyadékok, porok és folttisztítók az EcoFamily-től

Az EcoFamily kínálatában a Vanish folttisztítókon kívül még színvédő kendőket is találhatsz, hogy mosnivalód ragyogóan tisztává váljon, és ruháidban még sokáig örömödet lelhesd. Keresd kedvenc háztartási termékeidet webshopunkban vagy üzleteinkben!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár