• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

K2r Intensive White Fehérítő + Oxi Folteltávolító mosótasak 10 db

  • EAN: 8006320085569
  • Nettó súly: 0.3 kg
1 290 Ft
129 Ft / tasak

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

K2r Intensive White Fehérítő + Oxi Folteltávolító mosótasak 10 db
1 karton = 12 csomag
3.6 kg / 0.0130 m3

Termékjellemzők

5-15% oxigén alapú fehérítőszer, Illatanyagok, Enzimek, Optikai fehérítő

Elkészítés és felhasználás

Használati útmutató 1. lépés: Helyezze a mosótasakot a mosógép forgódob hátsó részébe, mielőtt beteszi a ruhákat! 2. lépés: Adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert, és indítsa el a mosóprogramot! 3. lépés: A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a mosótasakot és a ruhákat.

Információk

Doboz

  • Újjáéleszti a fehér ruhákat
  • Már 30°C-on eltávolítja a foltokat

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Mosási adalékanyag. Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Szemvédő használata kötelező. Figyelmeztetés: Ne terhelje túl a mosógépet. A használni kívánt színfogó® tasakok számát a mosandó ruhanemű mennyiségéhez és a szennyeződés mértékéhez igazítsa. Egy tasakot csak egyszer használjon. Ne használja szárítógépben. Ha mosószárítógépben használja, távolítsa el a tasakot a szárítást megelőzően. Ne vágja vagy lyukassza át a tasakot. Ne használja bőrrel, műanyaggal, fémmel díszített ruhák mosásához. Ne vegye ki a fel nem használt tasakot a dobozból. Gyermekektől távol tartandó.

Eredeti csomagolásban száraz, hűvös helyen tárolandó. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) jelzett 2 évig.

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.:+36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

Henkel Magyarország

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

K2r Intensive White Fehérítő + Oxi Folteltávolító mosótasak 10 db
K2r Intensive White Fehérítő + Oxi Folteltávolító mosótasak 10 db

Raktáron

1 290 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár