• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Herbaferm Prefer HF 400mg étrend-kiegészítő kapszula 14db

  • EAN: 5999567980007
  • Nettó súly: 0.06 kg
4 100 Ft
293 Ft / darab

Raktáron

A Prefer HF400 kapszulát azzal a céllal fejlesztetük ki, hogy fokozza a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek kedvező hatását, a rebiózist. Segítse a bélrendszeri irritációk csillapodását. Erősítse a bélfal barrier (védővonal) funkcióját. Támogassa a táplálékkal bevit és a diszbiózis miat termelődő méreganyagok kiürítését, hatástalanítását. Járuljon hozzá a quorum sensing anyagok biztosításával a kedvező bélfóra kialakításához és a bélhámsejtek, bél mikrobiom kommunikáció/felismerés folyamatához.

A Prefer HF400 kapszulát azzal a céllal fejlesztetük ki, hogy fokozza a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek kedvező hatását, a rebiózist.

  • Segítse a bélrendszeri irritációk csillapodását.
  • Erősítse a bélfal barrier (védővonal) funkcióját.
  • Támogassa a táplálékkal bevit és a diszbiózis miatt termelődő méreganyagok kiürítését, hatástalanítását.
  • Járuljon hozzá a quorum sensing anyagok  biztosításával a kedvező bélfóra kialakításához és a bélhámsejtek, bél mikrobiom kommunikáció/felismerés folyamatához.

Termékjellemzők

természetes fermentációval feltárt gyógynövény rost 200mg (kamilla: matricariae flos, cickafark: millefolii herba, csipkehús: rosae preudofructus, bodzavirág: sambuci flos, propolisz: apis melliferrae propolis, tölgykéreg: querci cortex, fehér üröm: absinthii herba), fulvosav 112mg, huminsav 48mg, és C-Vitamin 27mg zselatin kapszulában

Elkészítés és felhasználás

Javasolt adagolás naponta 2×1 kapszula (reggel és este)

Információk

Összetevői: A Herbaferm cseppek receptúráját alkotó gyógynövények feltárt rostjai, fulvo- és huminsav, valamint C-vitamin. A gyógynövényrostok biztosítják az ideális feltételeket a kedvező (szimbionta) baktériumoknak a béltartalomban, a fulvo- és huminsav pedig közvető anyagot biztosít a test sejtek, a baktériumok között természetes kommunikációhoz. Ennek kiemelkedő jelentősége van azok számára, akiknek emésztési problémáit a vegyszerekkel kezelt, tartósítót, sterilizált élelmiszerek okozzák.

A kapszulák fogyasztását azoknak ajánljuk, akik gyorsítani szeretnék az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítását, és akik antbiotkum-kúra következtében, vagy egyéb okból adódóan (stressz, nagyobb megterhelés, ételintolerancia) hiányos, károsodot bélfórával rendelkeznek. Esetükben a kapszulák fogyasztását a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppekkel egy időben (reggel és este) javasoljuk, egy hét időtartamig. Eközben zöldségek, gyümölcsök és magok fokozot fogyasztásával biztosítjuk, hogy a bélfóra alkalmazkodjon az étrendi rostokhoz, azokból képes legyen magas minőségű tápanyagokat előállítani szervezetünk számára.

Nem javasoljuk a kapszulák fogyasztását, csak külön orvosi ajánlásra/rendelvényre, vagy felügyelet mellet, illetve a kapszulák szedését fel kell függeszteni a készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai esetén. A terméket várandós és szoptatós kismamák, illetve a vegyes étrendet fogyasztó, egy évnél idősebb gyermekek is fogyaszthatják.

Száraz, hűvös helyen

Herbaferm Kft.

Herbaferm Prefer HF 400mg étrend-kiegészítő kapszula 14db
Herbaferm Prefer HF 400mg étrend-kiegészítő kapszula 14db

Raktáron

4 100 Ft
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár