• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek 30ml

  • EAN: 5999567984371
  • Nettó súly: 0.086 kg
7 450 Ft
248 333 Ft / l

Raktáron

A Herbaferm cseppeket az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítására fejlesztettük ki.  A cseppek gyógynövény-összetétele és a készítése során alkalmazott természetes fermentáció miatt sokszínű, természetes mikróbaközösséget tartalmaz alacsony koncentrációban. Rendszeres fogyasztása támogatja változatos, és hatékony bélflóra regenerációját, melyet a modern, civilizált étrend sajnos korlátoz.

Fogyasztását azoknak ajánljuk, akik szeretnék emésztésüket természetes eszközök segítségével hatékonnyá, egészségessé tenni. 

Termékünk nem helyettesíti a mértéktartó, rendszeres, vegyes étrendet, sőt bátorítjuk is fogyasztóinkat, hogy tegyenek erőfeszítéseket - lehetőségeik szerint - minél természetesebb forrásból biztosítani táplálékaikat, kerüljék a finomított, feldolgozott és helyettesítő élelmi anyagokat. A Herbaferm cseppek rendszeres fogyasztása támogatja az egészséges és mértéktartó étrend betartását.

Termékjellemzők

Gyógynövények (kamilla, cickafark, csipkehús, bodzavirág, fehér üröm, propolisz, tölgykéreg) gondosan válogatott keveréke, természetes fermentációval előkészítve. (4-5*10^6 CFU/ml) A gyógynövénykeverék-kivonat mennyisége: 70 mg/10 csepp

Elkészítés és felhasználás

A Herbaferm csepp 30 ml-es kiszerelése egy átlagos fogyasztó egy havi rendszeres mennyiségét tartalmazza. A hűtőben tárolt üvegből (5-12°C) hőmérsékleten 480 cseppet tudunk csepegtetni. Ez 8x2x30 cseppnek felel meg. A termék rendszeres fogyasztását átlagos esetben, alkalmanként 1,5dl vízben, 8 csepp mennyiségben javasoljuk. Ettől a mennyiségtől állapot, testtömeg és életkor szerint alkalmankénti 5-15 cseppes eltérés elfogadható.
PÉLDA KEZDETI FOGYASZTÁSRA
A cseppek fogyasztását napi 2 alkalommal, reggel, és este 5-5 csepp mennyiségben javasoljuk kezdeni, majd az adagokat naponta emelve, napi 15-15 csepp mennyiséggel javasoljuk két-három hétig. Ezután a napi adagot kétszer 8 csepp mennyiségben érdemes rendszeresen csepegtetni a természetes emésztés fenntartása érdekében.

Információk

A Bélflóra mikrobiológia egyensúlyának felborulása, melyet a modern életmód és a mindennapos vegyszerek használata a diszbiózis. A bélflóra helyreállítása a rebiózis, mely természetes körülmények között termelt, kíméletes technológiával feldolgozott ételek és természetes vizek és kiegyensúlyozott életkörülmények mellett történhet meg. A korszerű étrend és életmód mellett javasoljuk rebiotikus tulajdonságú étrend-kiegészítő termékünk fogyasztását minden korosztálynak. MILYEN ESETEKBEN KELL ABBAHAGYNI A TERMÉK FOGYASZTÁSÁT
A Herbaferm rebiotikus étrend-kiegészítő, ha szokatlan tüneteket tapasztal, a szedését fel kell függeszteni. A fogyasztást abba kell hagyni és szakorvosi közreműködést kell kérni, amennyiben heves és szokatlan emésztési tünetek jelentkeznek a termék fogyasztása során. TECHNOLÓGIA

A Herbaferm cseppek fermentációját az alapanyagok természetes mikrobiológiai közösségei végzik. Ezek a mikrobiológiai közösségek az alapanyagok és az évszakok minőségétől függően változatos összetételűek lehetnek. A Herbaferm cseppekben azonosítható mikróba fajok nem különböznek az organikus, vagy bio minősítésű, nyersen fogyasztható élelmiszereken megtalálható mikrobiológiai közösségeket alkotó fajoktól.

ELLENJAVALLT A TERMÉK FOGYASZTÁSA: Az összetevők bármelyikével szembeni allergia, Hisztamin allargia, Immunszupresszáns gyógyszerek (pl. HIV, Transzplantáció) szedése, És súlyos emésztési problémák esetén. A Herbaferm cseppek tartalmazzák a természetes fermentáció változatos életközösségét biztosító mikróbiális ökoszisztémát, ezért nem javasoljuk fogyasztását fokozott emésztőrendszeri gyulladás esetén, mely alól kivételt csak a kezelőorvossal történő egyeztetés(véresnyákos széklet, heves hasmenés, fekélyek)
A CSEPPEK FOGYASZTÁSÁT KISÉRŐ ÉLETTANI JELENSÉGEK, TÜNETEK:
A cseppek szedése már kezdetben is segíti az emésztés hatékonyságát, mely során, mind a belek fokozott szekrécióját, motilitását növeli, ezzel a korábbiaktól eltérő szokatlan érzéseket, múló hasmenést, bélgázokat okozhat, ezek rendszerint enyhék és a bélflóra regenerációját követően helyreállnak.
VÁRANDÓSOK
A Herbaferm cseppek összetevői és az általános adagolás betartása mellett várandós édesanyák is fogyaszthatják, azonban klinikai tapasztalatok hiánya miatt, a termék fogyasztásához a terhesgondozást végző szakember, szülész-, nőgyógyász szakorvos jóváhagyása, ajánlása szükséges. Kérjük, jelen tájékoztatót mutassa be a szakembernek! ALLERGÉNEK
A Herbaferm cseppek étrendkigészítő termék gabonafélét, tejterméket nem tartalmaz, a gyártás és palackozás során nem érintkezik glutén, kazein, laktóz tartalmú anyagokkal.

Száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtőszekrényben

Herbaferm Kft.

Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek 30ml
Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek 30ml

Raktáron

7 450 Ft
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár