• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Flóraszept konyhai klórmentes fertőtlenítő tisztítószer 700 ml

  • EAN: 8717163891438
  • Nettó súly: 0.83 kg
1 350 Ft
1 929 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Flóraszept konyhai klórmentes fertőtlenítő tisztítószer 700 ml
1 karton = 12 darab
10.0 kg / 0.0231 m3
Heveny szem-, bőrirritáció Heveny szem-, bőrirritáció
Termék jellemzők: • Klórmentes • Elpusztítja a baktériumok 99.9%-át • Eltávolítja a zsíros szennyeződéseket • Eltávolítja az allergéneket • Kellemes illat • Higiénikus tisztaság Termék bemutatás: A Flóraszept konyhai klórmentes fertőtlenítő tisztítószere elpusztítja a baktériumok 99%-át. Kiválóan és könnyedén eltávolítja a zsíros szennyeződéseket. Erős formulája eltávolítja az allergéneket is, mint a poratkákat és a polleneket. A Flóraszept konyhai tisztítószer hatékonyan tisztítja meg a lemosható felületeket a konyhában. PT2, PT4 fertőtlenítő hatású tisztítószer.

Termékjellemzők

Fertőtlenítőszer: 0,75 g benzalkónium-klorid 100 g termékben, <5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok, Illatanyag, Limonene, Geraniol

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Lakossági felhasználás esetén: Permetezze a felületre, öblítse le és törölje át egy nedves törlőruhával vagy szivaccsal, amelyet előzetesen alaposan kimostak. A fertőtlenítő hatás kifejtéséhez permetezzen a felületre és hagyja hatni 5 percig. Majd öblítse le.

Információk

Pumpás adagoló

  • 0% klóros fertőtlenítés
  • Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át és eltávolítja az allergéneket

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. FIGYELEM: Ne nyelje le a terméket. Ne használja készülékek feliratain, eloxált alumíniumon és linóleumon. Ne keverje más tisztítószerekkel. Kerülje a termék tartós érintkezését márvány és festett fa felületekkel. Ha bizonytalan, először próbálja ki az anyagot egy kis, nem feltűnő területen. FLÓRASZEPT Konyhai Klórmentes Fertőtlenítő tisztítószer Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Limonene-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. A por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzése tilos. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

A készítményt eredeti csomagolásban, fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.

Unilever Magyarorszá

Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. 06 80 180 144, info@unileverinfo.hu

Flóraszept konyhai klórmentes fertőtlenítő tisztítószer 700 ml
Flóraszept konyhai klórmentes fertőtlenítő tisztítószer 700 ml

Raktáron

1 350 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár