• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Ezerjófű tinktúra 50ml boldogság

  • EAN: 5999563434191
  • Nettó súly: 0.046 kg
3 490 Ft
69 800 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Ezerjófű tinktúra 50ml boldogság
1 karton = 10 darab
0.5 kg / 0.0024 m3
Az édesgyökér és a fehér fűzfa virág segíti a kiegyensúlyozott idegrendszert. Az egybibés galagonya támogatja a keringést, segíti a nyugalmi állapot kialakulását. A komló elősegíti az idegrendszer nyugalmát. A macskamenta segíti a stressz és a megerőltetés káros hatásainak csökkentését. A ragadós galaj támogatja a szabadgyökök elleni védelmet, melyeket a stressz, az alkohol, az UV sugárzás vagy a szennyezett környezeti tényezők okoznak. A réti legyezőfű hozzájárul a minőségi alváshoz. A vadrukkola elősegíti a hangulat javulását.

Termékjellemzők

KoMiTo rendezett víz, Etilalkohol, Édesgyökér, Fehér fűzfa virág, Egybibés galagonya, Komló, Macskamenta, Madárberkenye, Macskagyökér, Citromfű, Ragadós galaj, Réti legyezőfű, Vadrukkola, Alkoholtartalom: 36 V/V %

Elkészítés és felhasználás

naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Információk

A macskagyökér hozzájárul a mentális jóléthez

Az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel együtt nem szedhető! Alkalmazása káros lehet alkoholbetegeknél. Gépjárművezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. A macskagyökér fokozhatja a barbiturátok, az alkohol és a benzodiazepinek szedatív hatását! A készítmény fogyasztása várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek nem javasolt! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25°C alatt.

Ezerjófű Gyógynövény

Ezerjófű tinktúra 50ml boldogság
Ezerjófű tinktúra 50ml boldogság

Raktáron

3 490 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár