Nincs készleten
• Fondan [cukor, ivóvíz, glükóz szirup] • Dextróz • Kakaós étbevonó massza 20% [cukor, teljes mértékben hidrogénezett pálmamag olaj, zsírszegény kakaópor 11% [kakaópor, stabilizátor (kálium-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-hidroxid)], emulgeálószer (szójalecitin)] • Teljes mértékben hidrogénezett pálmamag olaj • Zsíros szójaliszt • Pálmazsír 2% alatti összetevők: • Kukoricakeményítő • Glükóz szirup • Tejsavópor • Zsírszegény kakaópor • Aromák (csokoládé, tejszín) • Nedvesítőszer (invertáz) • Tartósítószer (kálium-szorbát) Allergén összetevők aláhúzott és vastagított betűtípussal jelölve.
Alak szaloncukorra jellemző alakú, ovális sima alsó lapú, domború felületű egyenletes nagyságú szemek Felület a bevonat sötétbarna színű, sima felületű, fényes, egyenletesen vonja be a korpuszt. Íz és Illat a termékre jellemző málnás aromájú; ne legyen idegen ízű vagy szagú. Állag a korpusz könnyen átharapható, omlós állagú, kívül sötét színű a bevonómasszára jellemző, belül rózsaszín színű
Száraz, hűvös helyen tárolva.
Dolcetta Kft.