• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat 300 ml

  • EAN: 5999518582915
  • Nettó súly: 0.335 kg
1 890 Ft
6 300 Ft / l

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat 300 ml
1 karton = 12 darab
4.0 kg / 0.0067 m3
1. Terméknév 2. Termékleírás 3. Hatóanyag+ VN jelölés 4. Promotion kód 5. EP kártyára kiadható-e? 6. Forgalmazó 7. Védjegyes mondat 1. Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat, 300 ml 2. A Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat segít megelőzni a fogkőképződést és enyhíti a fogínyproblémákat. 3. Kozmetikum 4. PM-HU-XBRAND-22-00045 5. Egészségpénztári kártyára kiadható: nem 6. GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800, www.gsk.hu 7. A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport.

Termékjellemzők

Aqua, Sorbitol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Chlorhexidine Digluconate 0.2 (w/v)

Elkészítés és felhasználás

Alkalmazása Ínygyulladás esetén: naponta kétszer - reggel és este - 10 ml Corsodyllal 1 percen át alaposan öblögessen. A pontos adagolást a kupakon található jelzés teszi lehetővé - az oldatot hígítani nem kell. 30 napos alkalmazás javasolt (2 üveg szükséges). Afta vagy műfogsor okozta gyulladás esetén: a fenti séma a tünetek megszűnését követő 2. napig alkalmazandó. Műfogsor okozta gyulladás esetén a kivett, tisztított műfogsort reggel és este 15 percig Corsodylban kell áztatni. Ne lépje túl az előírt adagot! 12 év alatti gyermekek esetén kérjen tanácsot fogorvosától.

Információk

Műanyagpalack

  • A fogínyproblémák kialakulásának a fogkőképződés az egyik leggyakoribb okozója
  • A Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat klórhexidin-diglükonátot tartalmaz, mely segít megelőzni a fogkőképződést és enyhíti a fogínyproblémákat

Figyelmeztetés Ne alkalmazza ha allergiás a klórhexidin-diglükonátra vagy a Corsodyl bármely összetevőjére! A szájüreg fájdalma vagy irritációja esetén hagyja abba a szájöblögető használatát és forduljon fogorvosához! Abba kell hagyni a szájöblögető használatát és azonnali orvosi segítséget kell kérni, ha kiütések jelentkeznek, a száj, a nyelv, a torok vagy az arc duzzanata, valamint légzési nehézség esetén. Mindezek egy nagyon ritkán előforduló, súlyos allergiás reakció tünetei lehetnek. Ne nyelje le! Kizárólag szájüregi alkalmazásra! Ha szembe vagy fülbe kerül alaposan öblítse ki! Néhány fogkrém csökkenti a Corsodyl hatását. Használat előtt alaposan öblítse ki a szájüreget. Fogmosás után várjon 5 percet mielőtt a Corsodylt használná. Más időpontban is alkalmazhatja a Corsodylt a nap folyamán. Gyermekektől tartsa távol! Alkalmazáskor a nyelvhát elszíneződhet, amely a kezelés után magától elmúlik. Tartós használat során a fogak, fogpótlások és a műfogsor elszíneződése szintén előfordulhat. Ez nagy mértékben csökkenthető ill. kivédhető, ha az öblögetést alapos fogmosás előzi meg, ill. a Corsodyl használata után kerüli a festékeket tartalmazó italokat (kávé, tea, vörösbor) és ételeket. Az esetleges elszíneződés a kezelés után általában elmúlik, ha mégsem, a fogorvos polírozással távolíthatja el. Használatkor kezdetben átmeneti ízérzés-zavar és égető érzés keletkezhet a nyelven, amely a folyamatos használat során általában megszűnik. Ha ezek a hatások tartósnak bizonyulnak, a további használat előtt kérje ki fogorvosa véleményét! A makrogolglicerin-hidroxisztearát bőrreakciókat okozhat.

25°C alatt tartandó!

GlaxoSmithKline Kft. 1124 Budapest Csörsz u. 43.

Haleon Hungary Kft.

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat 300 ml
Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat 300 ml

Raktáron

1 890 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár