• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Corega Erős Original műfogsorrögzítő krém XL 70 g

  • EAN: 5054563097859
  • Nettó súly: 0.09625 kg
1 990 Ft
28 429 Ft / kg

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Corega Erős Original műfogsorrögzítő krém XL 70 g
1 karton = 24 darab
2.3 kg / 0.0048 m3
1. Terméknév 2. Termékleírás 3. Hatóanyag+ VN jelölés 4. Promotion kód 5. EP kártyára kiadható-e? 6. Forgalmazó 7. Védjegyes mondat 1. Corega Erős Original műfogsorrögzítő krém 70g XL 2. Cinket nem tartalmazó műfogsorrögzítő, teljes és részleges műfogsorhoz. 3. Orvostechnikai eszköz 4. PM-HU-XBRAND-22-00045 5. Egészségpénztári kártyára kiadható: igen 6. GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company), 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800, www.gsk.hu 7. A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport.

Termékjellemzők

Calcium/sodium PVM/MA copolymer, Petrolatum, Cellulose gum, Paraffinum liquidum, Propylparaben, Aroma, CI 45430

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Először csak kis mennyiségű rögzítőkrémet használjon, mert ha túl sokat használ, akkor a rögzítőkrém a műfogsoron túlcsordulhat. A megfelelő mennyiség beállításához szükséges lehet néhány próba. Naponta egyszer alkalmazza a biztonságos rögzítés érdekében. Ha naponta többszöri használatot érez szükségesnek, akkor keresse fel fogorvosát. A műfogsorrögzítő krém használata: 1. Használja minden nap a megtisztított és száraz műfogsoron és rövid csíkokban nyomja a krémet a műfogsorra ahogy az ábrán látható. 2. Öblítse ki a száját a műfogsor behelyezése előtt. 3. Illessze a helyére a műfogsort, tartsa erősen a helyén, majd harapjon rá néhány másodpercre, hogy rögzítse. A műfogsor eltávolítása: 1. Öblítse ki a száját vízzel és lassan ide-oda mozgatva vegye ki a műfogsort. 3. A rögzítőkrém maradékot langyos víz és egy puha sörtéjű kefe segítségével távolítsa el a szájából és a műfogsorról.

Információk

Doboz

A Corega Erős Original mentolos ízesítésű műfogsorrögzítő krém összetétele 3-irányú tartást biztosít, cinket nem tartalmaz. Segít megakadályozni az étel műfogsor alá kerülését, és egész napos erős tartást biztosít.

FONTOS! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! FIGYELMEZTETÉSEK: Gyermekektől tartsa távol. Néhányan érzékenyek vagy allergiásak lehetnek erre a termékre. Ha valamilyen allergiás reakciót vagy kellemetlen hatást tapasztal, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Előfordulhat, hogy az előírásnak megfelelő használat mellett a termékből kis mennyiséget lenyel, azonban ez nem ártalmas az Ön egészségére. A rosszul illeszkedő műfogsor veszélyeztetheti az Ön egészségét. Rendszeresen keresse fel fogorvosát, és ellenőriztesse műfogsora illeszkedését.

Tartsa szárazon a kupakot és a tubusnyílást, hogy elkerülje a tubus elzáródását. Hűvös, száraz helyen tartandó.

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1538 Budapest Pf. 586

Haleon Hungary Kft.

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Corega Erős Original műfogsorrögzítő krém XL 70 g
Corega Erős Original műfogsorrögzítő krém XL 70 g

Raktáron

1 990 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár