• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Cleanme.life univerzális tisztítószer 1l Aloe Vera

  • EAN: 5999566601095
  • Nettó súly: 1.026 kg
750 Ft
750 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Cleanme.life univerzális tisztítószer 1l Aloe Vera
1 karton = 8 darab
8.2 kg / 0.0127 m3
Tisztíts és fertőtleníts hatékonyan bármilyen felületet az otthonodban! A Cleanme.life Univerzális tisztítószer otthonod makulátlan tisztaságát egyszerűen biztosítja, mivel fertőtlenítő hatású összetevője gondoskodik róla, hogy az új világ kihívásai közepette is biztonságban tudd otthonod. Élelmiszerrel nem érintkező felületek tisztítása és fertőtlenítése mellett kellemes Aloe vera illatot biztosít.

Termékjellemzők

Aqua, Fatty Alcohol Ethoxylate, Didecyldimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, Parfum, Alcohol, Citric Acid, Alkylamine Carboxylate, Colorant, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Hatóanyag: 100 g termék 1,12 g didecil-dimetil-ammónium-kloridot (CAS szám: 7173-51-5)tartalmaz.

Információk

Csomagolás: rPET

Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A permet belélegzése tilos. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a teljesen kiürült csomagolóanyag a szelektív hulladékgyűjtőbe kerülhet. Környezetvédelmi előírások: Tilos a készítmény maradékát és a termékkel szennyezett csomagolását élővízbe, csatornába juttatni. Hulladékkezelés: Csak a teljesen kiürült csomagolás kerülhet a megfelelő hulladékgyűjtőbe. Az anyagot és az edényzetét veszélyes hulladékként kell kezelni. NNK engedély száma: 1505/2022/KBKHF

Tárolás: + 5 °C felett, nagy hőhatástól és közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Dymex Supply Kft.

Cleanme.life univerzális tisztítószer 1l Aloe Vera
Cleanme.life univerzális tisztítószer 1l Aloe Vera

Raktáron

750 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár