• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
Tészta saláta sült szőlővel

Tészta saláta sült szőlővel

Szeretnéd feldobni a hagyományos tésztasalátát valami finom és egészséges hozzávalóval? Roppanós szőlőszemek, mézes-mustáros szósszal megbolondítva.

Tésztasaláta sült szőlővel, pirított dióval és kecskesajttal

2 főre

Hozzávalók:

  • 250 g Ecco la Pasta szarvacska tészta
  • víz
  • olívaolaj

A sült szőlőhöz:

  • 300 g szőlő (vegyesen piros és fehér)
  • 1 ek. olívaolaj
  • egy kis vaj
  • 1 ek. nádcukor

A mézes mustáros öntethez:

  • ½ friss narancs leve
  • 2 tk. mustár
  • a sült szőlő kisült leve
  • méz ízlés szerint
  • bors
  • 80 g dió
  • 150-200 g kecskesajt vagy camembert

 

Elkészítés:

A tésztát lobogó sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és egy kis olívaolajjal összeforgatjuk.

A szőlőt leszemezzük, összeforgatjuk az olajjal és a vajjal, majd a nádcukorral. Grill fokozaton magas hőmérsékleten 5-10 perc alatt készre sütjük.

A mézes mustáros öntet hozzávalóit alaposan elkeverjük és a tésztához adjuk.

A diót egy serpenyőben lassú tűzön gyakran kevergetve aranybarnára pirítjuk és a sült szőlővel a tésztához keverjük.

Tálaláskor a sült szőlős tésztasalátát sajt szeletekkel tálaljuk.

Termékek
Üzletkereső
Belépés
Kosár