Új, minőségi és gazdaságos pelenkák a kínálatban

Kínálatunkban most három új termékkel találkozhatsz! Mindhárom tökéletes védelmet nyújt a gyengéd bababőr számára, és tartós nedvszívó képességüknek köszönhetően bármelyik hamar a kedvencetek lesz – ráadásul szuper áron! Olvasd el, melyiket miért szeretjük!

Amikor az embernek kisbabája van, számos kérdéssel találja szemben magát, és megannyi vélemény ütközik az internetes fórumokon is. A pelenkázás is egy ilyen téma, ráadásul azért is könnyű elveszni az információk között, mert rengeteg márka sorakozik a boltok polcain. Mi alapján válasszunk? Melyik lesz jó a babának?

Lulla Baby

A Lulla Baby akár 8 órán keresztül véd a szivárgás ellen, miközben gondoskodik a babád érzékeny bőréről. Gyors nedvszívó réteggel, lélegző, pamutszerű huzattal és elasztikus oldalsó panelekkel segíti a tökéletes védelmet.

Paddlers

Védő és szivárgásmentes szerkezetével a Paddlers gyengéden borítja be a baba bőrét, biztosítva a szükséges kényelmet. Rugalmas és ergonomikus szerkezete a baba mozgásához igazodik, így biztonságban tudhatod ficánkoló kisbabádat. A lélegző külső réteg biztosítja, hogy a baba bőre lélegezzen, miközben kívülről elzárja a folyadékot. Nedvességjelzője megmutatja, mennyire nedves a pelenka, míg az elasztikus oldalsó panelek biztosítják a kényelmet és a mozgásszabadságot. A pelenka belsejét testápoló réteg fedi, ami segít megnyugtatni a baba érzékeny bőrét. Az erőteljes tároló magnak köszönhetően akár 12 órán keresztül védelmet nyújt!

Pine Soft

A Pine Soft pelenkák lehetővé teszik a baba bőrének a légzését azáltal, hogy a felszínen lévő mikrolyukakkal biztosítják a levegő átjárhatóságát, miközben a folyadékot a légáteresztő textil külső felülete tartja vissza – így védik a baba bőrét a pelenkakiütés ellen. Különleges technológiájuknak és anatómiai szerkezetüknek köszönhetően kompatibilisek a baba bőrével, miközben nem tartalmaznak parabént, illatanyagokat és hipoallergén anyagokat sem. Az extrán magasított, szivárgásgátló gátak megakadályozzák a visszaszivárgást, a rugalmas szárnyak pedig biztosítják a baba szabad mozgását. A Pine Soft pelenkák puha, selymes felületűek, miközben csapdába ejtik a rossz szagokat.

Pine Classic

A Pine Classic pelenkák gyorsan felszívják a folyadékot, megakadályozzák a kiütéseket, és csapdába ejtik a kellemetlen szagokat. Anatómiai szerkezetük tökéletesen alkalmazkodik a baba testéhez, rugalmas szárnyaiknak köszönhetően pedig biztosítják a baba szabad mozgását. A gyors felszívó szerkezet megakadályozza a szivárgást, biztosítva a hosszan tartó szárazságot.