• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
Valantin napi vacsora

Nem csak a szerelmesek napja

Február 14-e előtt lépten-nyomon szívecskékkel és virágokkal találjuk szembe magunkat. Itt vannak a mi Valentin-napi tippjeink.

 

Az évek során a Valentin-nap hazánkban is meghonosodott, és sok szerelmespár boldogan veti bele magát a készülődésbe vagy a közös programba. A dolgos hétköznapokban már az apró figyelmességek is nagyon sokat számítanak: egy szál virág, egy sütemény vagy egy doboz bonbon tökéletes ajándék annak, akit szeretünk – legyen szó a párunkról vagy a barátainkról, gyerekeinkről, hiszen a Valentin-nap nem csak a szerelmeseké!

És hogy ez mennyire így van: Japánban például ezen a napon a nők adnak ajándékot a férfiaknak – szerelmüknek, kollégáiknak, barátaiknak –, Finnországban pedig a barátok köszöntik egymást Valentin-napon.

A tárgyi meglepetésen túl szuper ötlet a közösen eltöltött idő. Ha nem mozdulnánk ki otthonról, sor kerülhet egy gyertyafényes vacsorára, de külső helyszínt is választhatunk. Adunk pár tippet!

 

Mozi, színház

Ha mindketten szívesen jártok moziba, színházba, lepd meg a párodat egy jeggyel! Ha van időtök, az estét kezdhetitek egy közös vacsorával – nincs is jobb egy hétköznapi randinál!

 

Közös ebéd

Ebédidőben a megszokott rutin helyett menjetek el együtt ebédelni – ha a helyszínt és a munkát tekintve megoldható!

 

Halaszd hétvégére!

Túl zsúfolt a hétköznap a közös programhoz? Tegyétek át hétvégére a Valentin-napot, és menjetek el hőlégballonozni, keressetek fel egy közeli koripályát, vagy menjetek el kirándulni!

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár