A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kis időre hűtőbe tesszük, majd kb. 3 mm vastagságúra nyújtjuk. Kibéleljük vele a tarte-sütő- vagy szufléformát, és negyed órára ismét hűtőbe tesszük.
Miután kivettük a hűtőből, előmelegített sütőben 180 fokon légkeverésen 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
A krémhez elkészítjük a kávékat, hűlni hagyjuk őket. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat a cukorral fehéredésig keverjük robotgéppel, a fehérjéket egy csipet sóval habbá verjük. A mascarponét a reszelt narancshéjjal, a kávékkal és a cukros tojássárgájával alaposan összedolgozzuk, nagy mozdulatokkal adagonként hozzákeverjük a mascarponés krémhez, vigyázva, hogy ne törjük össze a habot.
A kihűlt kosárkákat megtöltjük a krémmel, kis időre hűtőbe tesszük, keserű kakaóporral hintve, narancshéjforgácsokkal kínáljuk.
Termékek
Üzletkereső
Belépés
Kosár
Maradj velünk a jövőben is!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, ajánlatainkról, kedvezményeinkről.