• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
tanulás az ecofamilynél

Nálunk élmény a tanulás!

Régi álmunk vált valóra 2023-ban, amikor útjára indítottuk az Ecofamily Akadémiát, melynek keretében különféle – akár online is elvégezhető – e-learning tréningeket biztosítunk a munkatársaink számára. Színes és kreatív tananyagok várják kollégáinkat, egy könnyen kezelhető, izgalmas platformon!

 

Új dolgokat tanulni jó! Nem mindegy viszont, hogy hogyan tesszük… Mi itt az Ecofamily-nél abban hiszünk, hogy a tanulás egy inspiráló és motiváló folyamat, mely során nemcsak a már meglévő képességeinket erősíthetjük meg, hanem akár újakra is szert tehetünk. 

 

A 21. századi megoldásokra nyitott vállalatként évek óta fontos számunkra, hogy kiaknázzuk az egyre izgalmasabb digitális lehetőségeket. Az Ecofamily Akadémia keretében olyan e-learning tananyagokat kínálunk munkatársaink számára, melyek nem csupán hasznosak, hanem színesek, érdekesek és figyelemfelkeltőek is – ráadásul kényelmesen és gördülékenyen, akár online is elvégezhetők. Minden kollégánknak hozzáférést biztosítunk a rendkívül felhasználóbarát Skillnaut platformhoz, mely garantáltan élménnyé teszi a tanulást. 

 

A jövőben folyamatosan szeretnénk bővíteni az elektronikus formában elérhető tananyagok számát. Bizonyos jelenléti képzéseket (például a tűz- és munkavédelmi oktatásokat) is ki tudunk majd váltani e-learning tananyagokkal, hiszen így nem csupán a jogszabályi kötelezettségünknek tehetünk könnyebben eleget, de a munkatársak számára is egyszerűbb és időhatékonyabb megoldás. 

 

Nemrégiben egy olyan új jelenléti tréning is megjelent az Ecofamily Akadémia kínálatában, amely különösen kedves a szívünknek. Ez a három alkalmas kurzus a kereskedelmi ismereteket segít még tovább mélyíteni: az elméleti anyag mellett sok izgalmas gyakorlati feladat, illetve a mindennapi munkahelyi helyzeteken alapuló szituációs játékok is színesítik a programot.

A tréning anyagát úgy állítottuk össze – külsős szakértők bevonásával –, hogy minél nagyobb segítséget nyújtson a régi és az új kollégáinknak egyaránt a kereskedelmi alapismeretek elsajátításában, valamint felfrissítésében. A képzésre szeretettel várjuk az Ecofamily összes olyan munkatársát, aki túl van már a próbaidőn. 

 

És ez csak az első lépés: új tréningünkkel az a nem titkolt célunk, hogy előbb-utóbb saját kereskedelmi képzést valósítsunk meg, elméleti és gyakorlati oktatással, saját tananyaggal és vizsgalehetőséggel – hol máshol, mint az Ecofamily Akadémia e-learning felületén.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár