Hozzávalók:
Elkészítés:
A spagettit lobogó sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, majd összeforgatjuk a vajjal.
A mákot a cukorral ledaráljuk, a citromhéjjal együtt a tésztához keverjük.
A pudingport alaposan elkeverjük a két evőkanál cukorral és fél deciliter tejjel. A többi tejet
melegíteni kezdjük, amikor felforrt, folytonos kevergetés mellett hozzáadjuk a hideg tejjel kikevert
pudingport, néhány perc alatt besűrítjük, levesszük a tűzről.
A szilikonos muffin sütő formákat kivajazzuk, a mákos tésztából villával fészkeket formázunk
mindegyikbe, majd 2-2 ek vaníliapudingot kanalazunk mindre.
A mákos spagetti fészkeket 170 fokra előmelegített sütőben körülbelül negyed óra alatt légkeverésen
aranybarnára sütjük.