Nem csak a trendi kávézókban ihatod ezt a frissítő, zöld csodát! Pofonegyszerű elkészíteni otthon is: mutatjuk, hogy csináld!
Az első lépés, hogy egy kevés hideg vízzel jól habosítsd fel a matcha port! Ehhez mi egy hagyományos bambusz ecsetet használtunk, de bármilyen konyhai habosító készülék megteszi. Íme a pontos recept:
Elkészítés: Keverjük ki a matcha port egy kevés forró vízzel, hogy csomómentes és kissé habos legyen. Használjunk bambusz ecsetet vagy kézi tejhabosítót és egy mélyebb tálkát az elkészítéséhez. Egy pohárba öntsünk 1-2 evőkanál agave szirupot, tegyünk rá jeget, öntsük fel a tejjel, majd óvatosan öntsük a tetejére az elkészített matchát, hogy látszódjanak a különböző rétegek. Azonnal, hidegen, szívószállal kínáljuk.
Üzletek
Belépés
Kosár
Maradj velünk a jövőben is!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, ajánlatainkról, kedvezményeinkről.