• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
különböző típusú fogfehérítések

Fogfehérítés típusai

A fogak fehérsége sok ember számára az elsőszámú esztétikai probléma. A fogorvossal elvégeztetett fogfehérítő kezelések és a ma kapható, vény nélkül kapható termékek könnyen használhatók, és észrevehető hatással lehetnek mosolyodra. Ismerd meg a négy legnépszerűbb fogfehérítési lehetőséget és játssz és nyerj most a Colgate Max White fogfehérítő termékeivel!

 

 

A fogak elszíneződésének okai

Egyes étkezési, italfogyasztási és életmódbeli szokások az idő haladtával befolyásolhatják fogaid fehérségét. Az American Academy of Cosmetic Dentistry szerint ezek a következők:

➔ Dohányzás

➔ Vörösbor

➔ Kávé vagy tea

➔ Sötét színű üdítők

➔ Paradicsomos szószok

➔ Sötét színű gyümölcsök, mint a málna, áfonya és szeder

 

Szerencsére a fogfehérítő termékek eltüntetik a felületi elszíneződéseket, és a fogorvossal végzett fogfehérítés is nagyon rövid idő alatt észrevehető eredményt hozhat. Tudj meg többet a négy különböző típusú fogfehérítésről itt:

 

1. Fehérítő fogkrém és szájvíz

A szokásos fogkrémed és szájvized könnyedén kicserélheted fehérítő fogkrémre és szájvízre. A fehérítő fogkrém enyhe dörzsölő anyagokat tartalmazhat, amelyek a fogmosás során finoman eltávolítják a fogak felületéről az elszíneződéseket.

 

2. Rágógumi és fehérítő csíkok

A fehérítő cukormentes rágógumi többféle módon lehet jótékony hatással a fogaidra. Először is, az étkezés utáni rágógumi serkenti a nyáltermelést, így eltávolítja a baktériumokat és az ételmaradékot. Másfelől a rágógumi fehérítő összetevői bevonhatják a fogakat, hogy megakadályozzák az elszíneződést. Fehérítő rágógumi használata étkezések után segíthet megőrizni a fehérítő kezelések eredményét.

A fehérítő csíkok kis műanyag csíkok peroxid-géllel, amelyet a fogakra kell felvinni. A gyártó utasításaitól függően a fehérítő csíkok akár napi 30 percig is használhatóak, akár két hétig is, a látványos fehérítés érdekében.

 

3. Fogfehérítő eszközök

A fogfehérítő eszközök egy vagy több fogvédőszerű sínt tartalmaznak gél alapú fehérítő oldattal. Fogfehérítő síneket vásárolhatsz az üzletekben, vagy fogorvosod egyedi sínt készíthet neked, amelyeket professzionálisan adagolt fogfehérítő termékkel használhatsz.

 

4. Fogorvosi fogfehérítő kezelés

A fogorvosi rendelőben végzett fehérítő kezelések kiváló eredménnyel járhatnak. Először is, fogorvosod védőbevonatot helyez az ínyszövetre és az ajkakra, hogy megvédje azokat a fehérítő összetevőktől. Ezután a fogorvos felviszi a fehérítő gélt, és ultraibolya lámpával világít a fogakra, hogy aktiválja a fehérítő anyagot. Ez a folyamat általában magasabb koncentrációjú fehérítő összetevőket tartalmaz, mint a bolti termékek.

 

Szempontok a fehérítő kezelések kiválasztása előtt

A fogfehérítés eredménye nem tartós, és általában korrekciókat és további kezelést igényelnek a fogfehérítés fenntartásához. Ha továbbra is savas vagy sötét színű ételeket és italokat eszünk és iszunk, fogainkon felületi elszíneződések halmozódhatnak újra fel.

Minden fogfehérítő kezelés előtt fontos a megfelelő szájhigiénés szokások betartása. Figyelj arra, hogy ne legyen szuvas a fogad vagy ínygyulladásod. Ellenkező esetben fogérzékenységi problémákat vagy ínygyulladást tapasztalhatsz. Bármilyen fogfehérítő kezelés alkalmazása előtt konzultálj fogorvosoddal, hogy a lehető legjobb eredményű és a lehető legbiztonságosabb módját találd meg a a fehérebb mosoly elérésének.

Az egészséges mosoly megőrzése rendkívül fontos, és a megfelelő szájhigiénia fenntartása révén mosolyod hosszabb ideig ragyogóbb lesz. A boltban vásárolt fehérítő termékek költséghatékonyak és könnyen használhatóak. A fogorvosi rendelőben végzett fehérítő kezelés azonban hosszabb ideig tarthat. Konzultálj fogorvosoddal, hogy mi a számodra legmegfelelőbb fogfehérítő kezelés!

Játssz és nyerj most a Colgate fogfehérítő termékeivel! Vásárolj egy piros csomagolású Colgate Max White fehérítő fogkrémet, töltsd le a Screvo alkalmazást, kaparja a Colgate játék felületén és nyerj!

Részletek: screvo.hu/MaxWhite

Játék időtartama: 2024.05.02-2024.06.01.


Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár