• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
Fetával töltött édesburgonya

Fetával töltött édesburgonya

HOZZÁVALÓK

4 főre - 90 perc

  • 7 db kisebb édesburgonya
  • olívaolaj
  • 1 nagy fej lilahagyma
  • 2 nagy gerezd fokhagyma
  • 100 g fetasajt
  • bors

Elkészítés

A megmosott édesburgonyákat kerámia sütőedénybe tesszük, 180 fokon légkeverésen kb. egy óra alatt puhára sütjük őket. Hosszanti irányba felvágjuk, belsejüket egy tálba kanalazzuk.

A lilahagymát serpenyőben olívaolajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott fokhagymát.

A sült édesburgonya püréhez keverjük a kockákra vágott feta sajtot, a pirított hagymát, ízlés szerint fűszerezzük, visszatöltjük az édesburgonyákba, magas hőfokon, grill fokozaton néhány perc alatt ropogósra sütjük őket.

 

Termékek
Üzletkereső
Kosár