• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 30 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Akció
Üzletem: Kiválasztás
Kedvencek
Kosár
Az őszi hidegben nincs is kellemesebb, mint egy finom meleg ital. Ehhez mutatunk egy isteni forró csokit!

Édesítsük a mindennapokat!

Az őszi hidegben nincs is kellemesebb, mint egy finom meleg ital. Ehhez mutatunk egy isteni forró csokit!

Amikor kint sötét van és hideg, vagy épp végeláthatatlanul esik az eső és fúj a szél, a legjobb, amit tehetünk, ha főzünk egy finom teát, kávét vagy forró csokoládét, és a meleg szobában élvezzük az ízeket. Erre akkor is sort keríthetünk, ha rohanásban vagyunk, és csak 10 percünk van magunkra, a lényeg, hogy tudatosítsuk ezeket a pillanatokat és kényeztessük az érzékeinket!

Azonban, ha több idő áll rendelkezésre, készítsünk forró csokoládét, és lehetőség szerint osszuk meg szeretteinkkel, hívjuk át a barátainkat! Az alábbi recept jó nagy adag: vagy két nagy bögre vagy négy kisebb csésze jön ki belőle – és cseppet sem kalóriaszegény!

Francia forró csokoládé recept

Hozzávalók:

  • másfél bögre tej
  • fél bögre tejszín
  • 2 tk. porcukor
  • fél tk. kávépor – elhagyható, de kiemeli a csokoládé ízét
  • 220 g minimum 70%-os csokoládé apróra vágva
  • tejszínhab a tálaláshoz

Elkészítés:

Egy közepes lábasban keverjük össze a tejet, a tejszínt, a porcukrot és a kávéport. Melegítsük össze, de ne hagyjuk felforrni!

Mielőtt elkezd rotyogni, vegyük le a tűzről, és keverjük bele az apróra vágott csokoládét. Olvadásig keverjük – ha szükséges, tegyük vissza a tűzre alacsony lángon.

Forrón, tejszínhabbal és csokireszelékkel tálaljuk!

Üzletek
Kosár