• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
Ultrabalatonon járt az ecofamily

Ecofamily az Ultrabalatonon - Velünk több energiád marad!

Az Ultrabalaton immár hagyományosan az évente megrendezett futó- és túraversenyek egyik legkiemelkedőbb eseménye Magyarországon. A hétvégi megmérettetés nemcsak a sport szerelmeseit vonzza, hanem azokat is, akik a jó hangulat és az egyedülálló élmények iránt érdeklődnek.

 
Az idei verseny különösen emlékezetes volt számunkra az Ecofamily frissítőpont révén, mely trópusi hangulattal, szerencsekerék játékkal, ajándékokkal és kiváló zenével várt minden résztvevőt.
 

"Velünk több energiád marad!"

 
Ez a lendületes és inspiráló üzenet tökéletesen tükrözte azt a célt, hogy a résztvevők ne csak testileg, hanem szellemileg is feltöltődjenek az Ultrabalaton során.
 
Az Ultrabalatonon való részvétel fizikai és mentális kihívást jelent, de frissítőpontunk segített a versenyzőknek feltöltődni és új erőre kapni. Az általunk életre hívott trópusi hangulat egyenesen a Balaton partjára varázsolta az embereket. A pálmák között a futók pihenhettek, új energiával feltöltődve készülhettek a további távokra.
 
A frissítőponton felállított szerencsekerék játék tovább fokozta az élményeket, hiszen minden résztvevő lehetőséget kapott arra, hogy nyerjen kisebb ajándékokat, emléktárgyakat. A délutáni fáradságot az Ataru Taiko japán dobcsapat ütemei űzték el és adtak motivációt a további kilóméterekhez.
 
Szervezőcsapatunk tagjai kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a frissítőpont ne csupán helyszín legyen, ahol a versenyzők feltöltődnek, hanem ahol valódi élményekben is részesülnek.
 
A jó zenével és remek hangulattal fűszerezett frissítőpontunkon olyan közösségi teret teremtettek, ahol a résztvevők megoszthatták egymással a verseny során szerzett élményeiket, bátoríthatták egymást és örülhettek egymás sikerének.
 
Találkozzunk jövőre is!
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár