• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
Bogyós gyümölcsös tiramisu

Bogyós gyümölcsös tiramisu

HOZZÁVALÓK

4 főre - 90 perc

  • 1 bögre ribizli

  •  1 citrom héja és leve

  •  1 ½ bögre málna

  •  2 bögre eper

  •  ¾ bögre málnalekvár (mag nélküli)

  •  ¼ teáskanál mandula kivonat

  •  1 csipet fahéj

  •  1 bögre porcukor vagy darált barna cukor

  •  1 ½ teáskanál vanília kivonat

  •  20 db babapiskóta

  •  1 bögre mascarpone

  •  1 ¼ bögre tejszín

  •  ¾ bögre ricotta

Elkészítés

Egy jénai tálba fektessük le a babapiskótát. A tejszínt verjük fel ¾ bögre bögre cukorral, majd adjuk hozzá a ricottát, a mascarponét, a citromhéjat, a fahéjat, a vanília és a mandula aromát. Keverjük tovább, míg közepesen kemény krémet kapunk. A krém felét öntsük a babapiskótára és egyengessük el rajta, ezután öntsük a lekvárt a krémre. A maradék babapiskótát tegyük a lekvárra, majd fedjük be a krém másik felével.Egy másik tálban turmixoljuk össze az epret, a ribizlit és a málnát ¼ bögre cukorral és a citrom levével. A gyümölcsös keveréket öntsük a sütemény tetejére és hagyjuk lecsorogni. Tálalás előtt legalább egy órát hagyjuk pihenni, hogy megpuhuljon a piskóta.

 

Termékek
Üzletkereső
Kosár